Dzwoniła do mnie babka z Antonina!!
Chciała potwierdzenia czy wszystko sie zgadza, czy przyjedziemy itd. No to ja że wszystko aktualne i bedziemy na pewno. I pomyślałam o Iwonce, kurcze nie byłam pewna czy dzwoniła odmówić jej rezerwacje...
Powiedziałąm tej babce o tym jednym domku ale ona zaczeła inny temat i w końcu nie wiem czy wie. Iwona jak dasz rade to napisz czy dzwoniłaś!!
No i oona powiedziała mi ze jedna dwójka pokój zarezwerowana na 1 noc jest zajeta i dla tej jednaj rodziny bedzie trójka!! W cenie dwójki!! Nic jej nie mówiłam ze to nawet lepiej bo co ją to, ale tak rzucam w eter tą wiadomość, żebyście Aga z KArolas same zdecydowały między sobą dla której z Was bedzie ten domek!
qunick a jak z Wami i Waszym wyjazdem????
sukienka dzieki za opinie o mojej sukience. Pokazałąm sie teściowej i ona też mówi że to bolerko jest w porzo. Ale powiem Wam szczerze ze jakos mi dzis smutno... Nie jestem do końca przekonana ze dobrze zrobiłam kupując ją... Jest piękna ale czy nie za "dystyngowana" na zwykłe wesele.... Może powinnam byla kupić coś prostego...
A jak bede wyglądać jak "matrona i do tego z wielkimi barami!!
kelly super że bedziecie z rana spędzimy więcej czasu razem, ale przed 9:00 proszę nie budzić bo mamy zły humorek!! Od kilku dni podaję Bartusiowi butle na noc przed snem i śpi superowo!!!
Wczoraj jak wypił o 22:00 tpo obudził sie pierwszy raz o 6:20!!
Normalnie szok!! Jemu sie chyba to nigdy nie zdażyło żeby tyle godzin przespać!!! A poetm jak go wzięłam do siebie do łóżka to spalismy do 9:10!! Bossskkkooo!!!! Wyspałam sie cudnie!!
Teraz lece do wyrka, bo jutro mam dużo do zrobienia!! PA, dobranoc!!
[ Dodano: 2008-05-19, 23:32 ]
myszka_f, kobieto śłiczna kuchenka!!! Piękne mebelki!!! Musiałam Ci to jeszcze napisać!! Acha, przypomniałao mi się że babka powiedziala ze w domkach są lodówki wiec gites!!! No i cała zastawa sztućców i talerzy i kubków. Wezme sobie norzyk i deske bo może nie być no i swój kubek mimo wszystko, acha czajnik na płytke też jest, ale ja wezme elektryczny. Siostra mi pożycza! No i jakieś garnki też sa. No to gites!!
małgosiu wiem co to znaczy czekać.... to jest straszne jak lekarz wprowadzi Cię w błąd i człowiek z niepewności siedzi na szpilkach.... JA czekałam miesiąc.... Ty na pewno aż tyle to nie wiec pociesz się troszeczkę i jakoś zaciśnij ząbki i ciesz sie tymi ostatnimi chwilami względnego spokoju..
[ Dodano: 2008-05-19, 23:34 ]
myszka_f, no i jeszcze napiszę Ci ze balerinki boskie!!!! Jeszcze takich nie widziałam naprawde bardzo mi sie podobają i w sumie niedrogie!!! Cudowne!!! A jaki kolor masz??