Mamcia jestem oczywiście pozytywnym !
No to rzeczywiście Julcia bardzo mądra dziewczynka
Mó jWojtuś to nie ma mowy o tym, żeby zajął się czymkolwiek na dłuzej niż 2 minuty szczególnie jesli ja gotuje albo piecze cisto, nie ma szans, wcale go to nie interesuje, nawet gdy mu zapodam warzywka albo coś ...zaraz płacz i chce inne rzeczy np. gipswac szpachelką z tatusiem ściany ..hm..
Sorki, że tak pytam, ale dlaczego chodzcie z Juleczką do psychologa? Bo ma problemy z jedzeniem, czy coś? Bo u nas to wcale prawie się nie chodzi do specjalistów z tej dziedziny, ale poewnie tam u Was to problemy z dzieciami to się rozwiązuje u specjalistów idąc po poradę... Eh, jestem ciekawa!
I pisz jak najwięcej, przecież po to tu jesteśmy, żeby sobie porozwiazaywac problemy, pogadać czy popisać o wszytskim i o niczym ..!
aga, Myszka To dobrze, że tak uważacie, nie będę się już niepokoić!
anilewe GRATULACJE! No to bardzo ładnie, moja siostra niestety już 3 raz będzie podchodziła do prawka i jak się tym razem nie uda to testy na nowo musi zdac, bo tak długo się u nas czeka!
Luluś Oj biedactwo z Filipka, co to znów te choroby atakują !!!!!!!!!!! I Ty tez skarbie chora? A nie masz uczulenia na słońce? Bo ja mam i moja sistra tez, idź do lekarza i niech ci przepisze taką fajną maśc na receptę FLUCINAR się nazywa ale jest dośc silna i stosuje są ją tylko jak naprawdę trzeba ale za to skuteczna!
Co do pracy .. No kaska niezła ale czy warto tracić te chwile z synkem? Skoro sama piszesz, że sytuacja finansowa nie jest u Was zła, to myslę, że nie warto rozłąki z dzieckiem sobie fundowac ... A tak poza tym, przecież skoro jedna firma taką staweczkę i pracę zafundowała to jesteś dobrym pracownikiem o dużym potencjalie, więc myslę, że w przyszłości, kiedy i Ty i Filipek będziecie na to gotowi, znajdziesz dobrą pracę!
Ej ..no co ty ..nie jedziuesz na spotkanie!!???? Hm.. no masz babo placej- jak to się mówi!
Myszka Oj, dobrze, że to tylko nieduże poparzenie, na te dzieci trzeba naprawdę uważać!
Karolka no to duży jak na wcześniaczka !!!!!!!!!!!! Gratulacje!
[ Dodano: 2008-05-20, 16:01 ]
Magdzinka O witaj kochana, fajnie, że w końcy napisałaś!
życzę wam udanego weekendu w Antoninie, bawcie się dobrze, róbcie zdjęcia, gadajcie, odpoczywajcie itp itd, zdrówka dla dzieciaczków i oby pogoda dopisała, pomyślcie czasem o nas tzn o lutówkach których nie będzie na spotkaniu
Ja też tego Wam życze .. i też nakazuje
stanowczo pomyślec o nas, tych których nie ma na spotkaniu .. i pamiętajcie, że kaca najlepiej nie leczyć wódeczką ani piweczkiem ...
I nie wyrubcie tam czegoś ... hmmh ... no pewnie pod wpływem impulsu moze niektóre z was przyjadą 2 w 1
[ Dodano: 2008-05-20, 16:02 ]
Mam focie ale jeszcze ich nie zgrałąm wiec spox beda niebawem :)))
Czekamy na fotosy ...
A ja ide dąc mojemy dziecko jeść i siadam do książek ..!