Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 sty 2009, 12:09

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Paulinki
Margarita, Shoo, Gie DZIĘKUJEMY :ico_sorki:

Obrazek dla Zu.

[ Dodano: 2009-01-11, 11:16 ]
A wyobraźcie sobie że wczoraj moja teścowa zadzwoniła do P. i zaprosiła nas na obiad :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
Może przemyślała sobie i chce się zająć Majką jak wrócisz do pracy? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

11 sty 2009, 12:42

:ico_tort: dla Paulinki
:ico_tort: dla Zuzi

Margarita-no może Iwona H, ma rację :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 sty 2009, 13:31

Jagna, dziękujemy :-)

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 sty 2009, 13:47

Witam dzisiaj mam chwilke wiec zagladam.Nie bylo mnie dlugo bo bylam w Polsce a tam nie mam dostepu do internetu :ico_placzek: A miesiac minal szybciutko.W swieta mielismy chrzciny.Julia w kosciolku byla grzeczniutka :ico_brawa_01: Ja obawialam sie ze moj maly krzykacz nie wytrzyma i bedzie wrzeszczec a ona mnie zaskoczyla.
Zima u nas byla piekna i sniegowa :-) Z Wiki pojezdzilysmy na sankach :ico_haha_02:
Julia zaczela zajadac sloiczkowe posilki marchewka ,jabluszko,dynia bardzo jej smakuja.A na wieczor zajada sie kaszka mleczno ryzowa i juz sie tak do niej przyzwyczaila ze zaczyna sie juz o 17 o nia upominac :-) A wcina jak szalona. Zabkow jeszcze nie ma ale do buzi wedruje wszystko co sie nawinie.

A tu troche zdjec
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

No i sto lat dla naszych piecio- miesiecznych szkrabow :ico_tort:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 sty 2009, 13:47

ja tylko na chwilke, zameldowac, ze zrobilam zdjecie dywanu i znamienia Jasperka, ale teraz jedziemy gdzies na miasto zjesc sniadanie :-) taki maly niedzielny wypad.. jak tylko wrocimy, to wrzuce te fotki... do pozniej :-)

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

11 sty 2009, 14:54

Gie moze poprostu zle cie zrozumialam juz wiem o co ci chodzilo i jest ok musze akceptowac siebie taka jaka jestem :) :-D niestety

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Zuzi

Shoo-czekamy na zdjecia ok ja tez wieczorkiem wkleje znamie hubcia

Iwonka dla pauli :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Jagna wspolczuje kacora ja mam troszke bo tez zabalowalismy wczoraj bo gosci mielismy:) :ico_wstydzioch:

Margarita miejmy nadzieje ze majeczka bedzie nadrabiac za chorobe zycze wam zdrowka my juz prawie zdrowi do wtorku maly ma brac leki:) :ico_brawa_01: i wizyta i mam nadzieje ze koniec lekow

Gie mam dobry przepis na miksture ja ja biore i dziala :
4gl czosnku
2 cytryny
i miod
i woda
obierz glowki czosnku i zmiel je nastepnie wrzuc do sloika litrowego i wycisnij sok z cytryny nastepnie dodaj miod tak z 10 lyzek i zalej to goraca woda tak mniej niz caly sloik i wymieszaj to odstaw na godzinke wez i potem w lodowce to moze stac i stac bo to sie bedzie gryzlo ze soba zeby bylo mocniejsze i lepsze

mam nadzieje ze pomoglam :-)

[ Dodano: 2009-01-11, 13:56 ]
A my dzisiaj z hubciem wkoncu wyszlismy na dwor i czuje sie odrazu lepiej jak tak sie przeszlam jestem u mamy na obiedzie i potem bede wracala z mezem wiec przez miasto pujdziemy bo wsapimy na orkiestre :) :-) :-D

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 sty 2009, 15:02

Szkarb fotki super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2009, 15:48

ja niestety nie pospałam, bo SHOO sie rozwaliła na całe wyro i jeszcze chrapała i kopała mnie przez sen... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

a tak na serio :-D :-D :-D znowu potwornie bolało mnie gardło... i odnoszę wrażenie, że jak leżę, to boli mnie bardziej... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: wiecie, to już nawet nie tyle gardło, tam głęboko, tylko ta część po obu stronach tego "dzyndzelka" :-D po środku... patrzyłam w lusterku i mam te części bardzo czerwone, wyglądają jak rany... pierwszy raz w zyciu mi się cos takiego zrobilo...

a więc zamiast spać - obcielam sobie wlosy, bo juz mialam takie klaki dlugie, ze az sie nie chcialy ukladac i z tylu mi sie robil straszny placek... :ico_olaboga:

Zuzia wlasnie opyliła pierwszy raz ziemniaczki ze szpinakiem - zobaczymy za jakis czas co na to jej brzuszek... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: po 3 lyzeczce sie rozplakala, wiec pomyslalam, ze jej nie smakuje, ale sie nie poddalam i w koncu mala zjadła pol sloiczka i nie zdazyla polknac jednego, a juz otwierala szeroko buzie po nastepna lyzeczke... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: po sloiczku, wypila jeszcze 60 ml mleka :) czyli tradycyjnie...

KAMILKA - dzieki za przepis, ja wlasnie myslalam, zeby sobie cos takiego przyrzadzic, ale z cebuli i cukru - moze wyprobuje Twoj sposob, o ile mam czosnek, bo reszte skladnikow raczej tak...

SZKRAB - zdjecia czadowe, mala wygladala slicznie na chrzcinach :) mamusia oczywiscie tez :)

SHOO - nadal czekamy na foty :) aaaa, fajnie, ze jecie śniadanie ok. 13:00 :-D :-D :-D

ja to jestem dzisiaj jakas niedorobiona... siostra zadzwonila rano domofonem (mieszka 2 bloki dalej), zebysmy przyszli ok. 16:00, bo zrobila szarlotke, ale chyba sie nie ruszymy... jakos nie mam na noc weny... :ico_spanko: :ico_spanko:
Ostatnio zmieniony 11 sty 2009, 15:50 przez Gie, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

11 sty 2009, 15:48

szkrab, dobrze ciebie widziec.... :ico_brawa_01: fotki super,niunie jak laleczki...

Tak ja też się wybieram na WOŚP,ale wybrać się nie moge.Mąż śpi,Emi też chłopaki odrabiają lekcje.A ja się nudzę.Kac przeszedł :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-01-11, 14:53 ]
Gie, współczuję.....Ja też miałam takie zawalone gardło,do tego ropę na migdałach.Okazało sie,że to angina :ico_olaboga: Na domiar złego bolało mnie ucho :ico_olaboga: I po kolejnej wizycie(tym razem prywatnej)okazało się że to zapalenie ucha środkowego :ico_noniewiem: Teraz odpukać wszyscy zdrowi. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2009, 15:56

JAGNA - mam nadzieje, ze u mnie nie bedzie to az tak grozne... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

jakbym nie mogla sie dlugo wyleczyc, to bede sie musiala zglosic do lekarza, bo musze sie wykurowac przed pojsciem do pracy...

a mój Pan mial isc pon-sr. do pracy od 6:00 do 18:00, ale wzial sobie dwa dni urlopu, wiec idzie dopiero w srode na jeden dzien, a potem znowu wolne 2 dni, jjeaaa... :)

[ Dodano: 2009-01-11, 14:58 ]
aaaaa, MARGARITA - zapomnialam o Tobie.... sorry... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

o co chodzi z ta twoja tesciowa?? ma rozdwojenie jazni, czy co??? uwazaj na to, co u niej jesz, moze chce Cie podtruc?? tfu, tfu... :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: zartuje... oczywiscie...

moze sobie kobieta przemyslala pare rzeczy i zrozumiala, ze glupio sie zachowuje...

czekam na mile relacje z obiadu :)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”