moja pierwszy spacer miala jak bylo -10 nawet nie wiedzialam ze tak zimno, a teraz jak jest do -5 chodzimyDo jakiej temperatury wyprowadzacie dzieciaczki na spacer?
u mnie to samo, i dziadek tez, do syna tak nie przychodzil i nie gadalNie wierzylam w to gadanie,ze jak facet ma corke to szaleje na jej punkcie
u mnie i nocka i wczorajszy dzien i dzisiaj mamy powtorke, masakra, wcale nie chce spac jeczy i nie wiadomo czego chceU nas znów nocka pod tytułem męczy mnie brzuszek i prawie nie spaliśmy
ja tez jeszczeciuchy omijam z daleka,żeby się swoim brzuchem nie irytować.
a u mnie od paru dni -10 i kisimy sie w domubylismy dzisiaj na pierwszym spacerku,
dzisiaj nie dosc ze bylam niewyspana to jeszcze maz w pracy a ja z synem na zabawie bylam od meza z pracy, taki bal mikolajkowy, dawali dzieciom paczki i zabawy byly i konkursy, trwalo to 1,5 (przynajmniej dla nas bo jak dali paczki to sie zmylismy) ale mialam wyzuty sumienia ze mala w domu zostala z moja mama, i dala popalic, kupke 2 razy zrobila i sie cala obrzygala mama mowi ze z nia nie da sie nudzic i oczywiscie nie spala, ja nie wiem ile ona jeszcze wytrzyma, drzemie po pare minut dzisiaj maż ma przy niej dyzur w nocy, ja tylko dam jej jesc jak bedzie trzeba, ale zobaczymy jak to wyjdzie
[ Dodano: 2010-01-16, 18:15 ]
inia1985 kod zdjecie przeslij
[ Dodano: 2010-01-16, 18:16 ]
barbapuppa a twojej Urszulki to ja nie widzialam jeszcze na zdjeciu albo nie pamietam