Dominisia, no, no, faceci

agnieszka01.04, trzymaj się dzielnie!
My wyspane! Dziewczyna drzemeczkę ucina...
no to supera wiesz ta metoda Callana niby super, właśnie ten kolega W. uczył się tak i efekty były super![]()
moj tez czasami ma takiego twardego siusiakaa wasze synulki mają czasem takie duże siusiaczki jakby miał wzwód![]()
![]()
kurcze mojemu czasem się zdarza, ale czy to taki mały wzwodzik myślicie?
![]()
![]()
no az milo slyszec takie opowiescina początku było im ciężko, teraz wszystko się układa i wzięli nawet dom pod hipotekę, zobaczcie jak to jest....
no rzeczywiscie na depozyt trzeba miec, ale miesiecznie jesli nie mieszka sie w samym centrum to nie jest az tak duzo, moje rodzenstwo wynajmuje nowe mieszkanie, takie samodzielne, cały pion i tam sa 4 pokoje, placa 600F/mies.ok 800-900 funtów + depozyt za miesiąc z góry
Mój też często ma dużego siusiaka, to znaczy, że zdrowe chłopaki nam rosnąa wasze synulki mają czasem takie duże siusiaczki jakby miał wzwód![]()
![]()
kurcze mojemu czasem się zdarza, ale czy to taki mały wzwodzik myślicie?
![]()
![]()
kurcze nawet nie wiedziałam, że to może być alergia. Nasz ciągle tak robi. I za uszy się ciągnie tak, że czasem boje się, że je sobie urwie.często drapie sie po nosku i trze oczka i nawet jak nie jest śpiący
to jest cena samego najmu, ale rachunki płacą niskiea powiedz te 600 to twoje rodzeństwo z rachunkami płaci?
Aniu napisz jeszcze jak ma na imie twoj maluch i juz Cie wpisuje na pierwsza stronkeMój Szkrab urodził się 15 września 4350g i 58 długiA ja jestem Ania (czego można się dość łatwo domyślić ania0709
) i jestem z Katowic
no moj trze czasamirze nosek i oczka to wcale nie musi być alergia ale jak wyskakują do tego jakieś czerwone plamy to wtedy tak,tak mi lekarka dziś powiedziała.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość