Cześć dziewczyny
Stawiamy dzisiaj
z okazji ukończenia 4 miesiączków Uli
Składamy też najlepsze życzenia Majeczce i Dawidkowi, którzy wczoraj skończyli 4 miesiące :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
Wczoraj nie było nas w domu od rana, odwiedziliśmy moją koleżankę ze studiów, która ma trójkę dzieciaczków a najmłodszy Krystian ma 10 miesięcy. W porównaniu do Uli, był taki duży, dzieciaki wstydziły się siebie nawzajem, więc każde z nich pozostało u swojego rodzica, gdzie czuło się najbezpieczniej. Byliśmy też u moich rodziców na torcie urodzinowym mojej siostry i tam poszliśmy na 18 do kościoła i na procesję. Ula ładnie mi zasnęła w chuście już na początku mszy i spała tak aż ją w domu o 22 nie zaczęłam przebierać do spania. Dzień był bardzo udany, tylko zimny, co chwila mżyło, było bardzo pochmurno i nieprzyjemnie.
Dzisiaj nie śpię juz od 7, Ula nakarmiona przed chwilą zasnęła, więc mam chwilkę dla siebie
Wybieramy się dzisiaj do Poznania, chyba, że mój mąż zmienił zdanie... hehehhe
Iwona, świetne zdjęcia Majki, jaką ma śliczną spineczkę we włoskach... taka maleńka dama
Jola, ja jeszcze nic nie kupiłam na dzień mamy, też mamy mało kasy i nie bardzo wiem co mogę jej kupić, zwłaszcza, że nie jest moją rodzoną mamą i w przeszłości między nami nie było najlepiej, więc nie znam jej tak dobrze... ale musze o czymś pomyśleć i cosik, choćby drobnego kupić
Tagar, nasza Ula również podnosi pupkę, jaj ją łapię za rączki do siadu i wychodzi z tego taki mostek... śmiesznie to wygląda
Klaudia, nasza Ula też bardzo lubi być na rękach, choć nie przesadza z tym.... ja jednak pomimo wszystko lubię ją nosić i tulić, wierzę, że przyjdzie czas kiedy sama nie będzie chciała na ręce, bo będzie zajęta chodzeniem, a póki co obie potrzebujemy wzajemnego przytulania
Kaśka, Nadusia wygląda przesłodko, jak Jej fajnie uszko spod czapeczki wystaje
i to zdjęcia w stroju z Maroka... trochę przypomina mi ciuszki hindi, które uwielbiam i podziwiam
Ustka jest rzeczywiście fajną miejscowością, choć plaża ładniejsza jest niedaleko w Rowach.
[ Dodano: 2008-05-23, 09:42 ]
Acha, kupię Uli dzisiaj jabłuszko i spróbuję jej podać... zobaczymy jaka będzie reakcja... hehehe, a tak niedawno jeszcze planowałam nie podawać Uli żadnych nowości dopóki nie skończy 6-tego miesiąca życia, ale kiedy tak Was czytam, to też chcę poznać reakcję Uli na inne jedzonko niż mleczko