No witajcie Panienki!
Znowu nastukalyscie tyle ze juz nie nadrobie czytania... eee te wasze posty to sie z pewnoscia na tasiemca telewizyjnego nie nadaja. Serialu w kamiennym kregu bysmy z tego nie zrobili, bo tam po 10 nieogladanym odcinku to ciagle wiadomo o co chodzi, a u was to sie gubie juz po dwoch stronach nieprzeczytanych
A ja po wizycie gina. Diagnoza: chlopak jak nic.
Wszystko ok, tylko zmartwilo mnie to ze lekarz nie pozwolil mi juz poleciec za granice. Chcielismy z mezem na tydzien w kwietniu bryknac, ale ja poprzednia ciaze przelezalam i w tej mogloby sie powtorzyc. Gin mowi ze lepiej zebym nie dostala skorczy w Egipcie bo juz nie wroce do porodu :D No coz... i znowu wakacji nie bedzie
monia... ja jestem zdania ze moze lepiej nie wiedziec, bo potem stres i smutek... choc kiedy wiesz wczesniej masz jeszcze mozliwosc wyboru czy aby napewno chcesz takie dziecko rodzic... tylko nie wiem czy chcialabym stanac przed takim wyborem i podejmowac decyzje...
kurcze padam z nog. ide spac
trzymajta sie dziewczeta.
ps. moja Hanka teraz siedzi 3/4 dnia na dworze i padam przed 19 wieczorem, wiec trzeba spac razem z nia bo od rana ma tyle energii ze szok! i niestety nam nie daje pospac...
[ Dodano: 2009-04-02, 22:54 ]
kurcze, a gdybym ja nauczyla sama obslugiwac dvd to by se rano mogla sama baje puszczac i dalaby nam pospac

hm... to jest mysl...