Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 wrz 2009, 16:36

dobry :-D
jutro nie mam szkoly, wszystkie pierwsze semestry wybieraja sie na wycieczke, poplywamy sobie wsrod Hamburga, a po rejsie jakis piknik godzinny i do domu :ico_brawa_01: mam nadzieje, ze wytrzymam tak dlugo bez wc :ico_sorki:
a wieczorem na usg polowkowe - cos mi sie pokrecilo, ze to w srode, a to juz jutro :ico_szoking:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 wrz 2009, 19:44

Witam

Ostatnio mam problem by dostać się do komputera bo mój szanowny małżonek spędza drugi tydzien swojego urlopu na graniu w jakąś durną strzelankę.Jeszcze dzwięki sobie z niej ściąga i ustawia w komórce jako dzwięk sms'a :wpale: Istna masakra

Widzę że temat wizyt teraz na topie.Ja też trzącham portami przed następnym poniedziałkiem.Ale trza wierzyć że będzie dobrze :ico_sorki:
Ostatnio szukałam sobie zajęcia bym czymś zająć myśli i nawet pożytecznie to wyszło bo znalazłam wózek i teraz tylko czekam jak mi go dostarczą.Podobno w tą środę.Wózek kupiłam używany.Bo zależało mi tylko na gondoli z nosidłem,a potem jak dzidzia zacznie siedzieć kupię jakiś fajny składany,lekki spacerowy :ico_brawa_01: Taki mam plan.Jak mi go dostarczą to wkleję wam zdjęcie.Wózek jest w neutralnej zieleni,bo nie znam jeszcze płci.Myślę ze będzie ok.

A dzisiaj pół popołudnia spędziłam na kończeniu przygotowań ogórków kiszonych.Wyszły mi 5 słoiczków litrowych :-D W sumie to niepełne sa bo nie mogłam się powstrzymać i sporo ich podjadłam.Teraz mam hiper wzdęcie po tych kwasiakach.Ale były pyszne :064:
a wieczorem na usg polowkowe - cos mi sie pokrecilo, ze to w srode, a to juz jutro :ico_szoking:
No mnie się też wydawało że w środę,bo coś kiedyś wspominałaś o 9września jeśli dobrze pamiętam :065: :065: :065: No nic,byle bym tylko mojego terminu USG nie pokręciła i nie przegapiła z tego wszystkiego :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 wrz 2009, 21:31

kiedyś wspominałaś o 9września jeśli dobrze pamiętam
tak mi sie jakos zakodowalo w mozgownicy :ico_puknij: sama nie wiem, co sie ze mna dzieje :ico_noniewiem: ale juz sie nie moge doczekac :ico_sorki: zeby tylko wszystko bylo dobrze :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-09-07, 22:53 ]
cos maly ruch u nas :ico_noniewiem:
wpadlam jeszcze powiedziec dobranoc :-D

lilo

08 wrz 2009, 08:29

Helen, trzymam kciuki za USG - o której masz??? :ico_sorki: I miłej wycieczki :ico_brawa_01:

Ja wczoraj odebrałam wyniki i krew mam ok ale w moczu dużo za dużo leukocytów - norma do 70 a ja mam 500 :ico_szoking: Podobno to świadczy o stanie zapalnym, najczęściej układu moczowego :ico_noniewiem: Nie powiem żebym była zadowolona :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2009, 08:36

Dzień dobry :)
Helen, to trzymamy kciuki i na pewno wszystko będzie dobrze.
lilo, oj to nie dobrze, ale pewnie dostaniesz jakieś leki i będzie ok. Mam nadzieję że moje wyniki będą w porządku, a muszę je zrobić w tym tygodniu.
geheimnis, no to super że wózek wybrałaś. Zarzuć linkiem :) A kiszonki ja też uwielbiam. Dostałam od teściowej ze 20 słoików a zostało chyba z 5 bo u nas wszyscy ogórkożerni :)

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2009, 09:02

hejka

ja od dzisiaj wtorkow nie mam wolnych i wlasnei zbieram sie do szkoly :ico_oczko:

Helen to niezle ci sie "ubzdurala" data 9tego z tym usg :ico_haha_01: :ico_oczko:
czekamy na wiesci :ico_sorki:

geheimnis, fajnie ze wozeczke juz kupiony, czekamy na fotki :ico_brawa_01:

Lilo dobrze ze masz zaraz wizyte u gina to na pewno cos poradzi :ico_sorki: :ico_sorki:
A kiszonki ja też uwielbiam. Dostałam od teściowej ze 20 słoików a zostało chyba z 5 bo u nas wszyscy ogórkożerni :)
u nas maz moglby codziennie jesc ogorki kiszone no i wsumieto robi :ico_haha_01:
przywiezlismu z PL chyba z 30sloikow a zostalo moze z 7 :ico_olaboga: :ico_noniewiem:

ja stawiam za 6te okienko :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort:
no i z tej okazji pstryknelam dzisiaj fotke :ico_oczko: :ico_oczko:

Obrazek

udanego dnia :ico_oczko:

lilo

08 wrz 2009, 09:31

ja stawiam za 6te okienko
:ico_brawa_01: Brzusio śliczny :ico_brawa_01:
Lilo dobrze ze masz zaraz wizyte u gina to na pewno cos poradzi
Mam nadzieję :ico_sorki: Dzięki dziewczyny!

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2009, 12:17

hello

ja po szkole

lilo, a jak tam wogole samopoczucie??

a co tu takie pustki?? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2009, 12:21

Witam
cos maly ruch u nas :ico_noniewiem:
No też to właśnie zauważyłam,ciekawe czemu.Ja staram się wpadać za każdym razem jak mój mąż łaskawie zechce odejść od komputera chociaż na 5 min.Teraz akurat pojechał do pracy jakąś sprawę załatwiać,więc nie będzie go ze 2 godz.
Helen, to trzymamy kciuki i na pewno wszystko będzie dobrze.
Oj trzymamy,trzymamy i to bardzo mocno.Jestem pewna że wszystko będzie ok :ico_brawa_01:
lilo, oj to nie dobrze, ale pewnie dostaniesz jakieś leki i będzie ok. Mam nadzieję że moje wyniki będą w porządku, a muszę je zrobić w tym tygodniu.
Jak lekarz zobaczy wyniki na pewno coś poradzi lilo.A ja też mam skierowanie na badania ale zrobię dopiero w poniedziałek od razu przed USG żebym nie musiała 2 razy do Medi jeździć.
geheimnis, fajnie ze wozeczke juz kupiony, czekamy na fotki :ico_brawa_01:
No jesteśmy umówieni na jutro na południe,że nam przywiozą ten wózek.Najpierw sama dokładnie oblukam sobie tenże pojazd,porobię fotki i wam wstawię...jak mnie mąż do kompa dopuści :ico_zly:
A kiszonki ja też uwielbiam. Dostałam od teściowej ze 20 słoików a zostało chyba z 5 bo u nas wszyscy ogórkożerni :)
u nas maz moglby codziennie jesc ogorki kiszone no i wsumieto robi :ico_haha_01:
przywiezlismu z PL chyba z 30sloikow a zostalo moze z 7 :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
Ja też bym mogła ogórki kiszone codziennie,tylko mnie po nich strasznie wydyma i bolą bebeszki.Ale nic to.Dziś robię ogórkową :ico_brawa_01:
ja stawiam za 6te okienko :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort:
no i z tej okazji pstryknelam dzisiaj fotke :ico_oczko: :ico_oczko:
Gratulacje za kolejne okienko no i brawa za cudny brzuchalek :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2009, 12:22

leona, ano ostatnio jakoś mniej piszemy, może dlatego że Rybki nie ma?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”