pierwszy raz 26 za pierwszym razem a za drugim 30..strara d..ze mnie i w dodatku po przejsciachto ile mialas lat jak wyszlas za maz??

łykam już b długo bo prawie na początku ciąży sie pojawiła anemiaa ty nie lykalas zelaza?
kurcze to skoro lykasz caly czas to od czegos musi zalezec to ze nie przechodzi. moze zwieksz dawke zelaza po konsultacji z lekarzem i moze do porodu przejdziełykam już b długo bo prawie na początku ciąży sie pojawiła anemia
zeby mnie nie rozłozyło przed sama cesarka
pierwszy raz 26 za pierwszym razem a za drugim 30..strara d..ze mnie i w dodatku po przejsciach![]()
najwazniejsze, ze się udałoja już teraz co 2 tyg chodze, tak mi wizyty wyznacza.
..i teraz gardło mnie boli...oby nic sie nie przyczepiło
oby nieno mnie tez cos kaszelek dusi..kurcze zeby mnie nie rozłozyło przed sama cesarka![]()
masz jeszcze nasa ja sama w domu. maz wlasnie pojechal w trase. ale mi smutno. hormony buzuja i az chce mis ie plakac. nienawidze zostawac sama.![]()
![]()
to tylko ja nadal chodze raz w miesiacuja tez mam następna za 2 tygodnie
no wlasnie tylko wy mi teraz zostalysciemasz jeszcze nas
no to supera my po wizycie
wszystko jest ok
i tak zrob. juz i tak niewiele czasu zostalo. dasz rade wytrzymasz. lez i odpoczywajpowiedział, że mam zwolnic tempo i wszystko wolno robić, a najlepiej, żebym sobie ciągle leżała relaksowała się
i bardzo dobrzeja tez ale na szczescie moj jest cały czas na miejscu..
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość