Murchinson chyba ma urodziny synka?
Dzięki za życzenia

Ja na majówkę na razie mam nadzieję się spotkać z kilkoma dziewczynami z forum

W zeszłym roku miałyśmy takie spotkanie, mam nadzieję że wyjdzie znowu

mieliśmy jechać Nad jezioro Czorsztyńskie, ale teraz okazuje się że mąż koleżanki coś zaczyna nosem kręcić. Bo on to by chciał nad samym jeziorem.... A nam takie coś nie odpowiada, bo już z doświadczenia wiem że odrobina słońca a dzieciaki od razu do wody chcą. A z pogodą może być różnie. Więc nie wiem jak to będziemoni a gdzie jedziecie? Fajnie wam![]()
a gdzie sie chcecie spotkać?Ja na majówkę na razie mam nadzieję się spotkać z kilkoma dziewczynami z forum![]()
W zeszłym roku miałyśmy takie spotkanie, mam nadzieję że wyjdzie znowu
to tak jak mój wątek który mamy, od gór po morzeJedna z dziewczyn nas gości - nigdy nie udaje się zbyt dużego grona zebrać , w zeszłym roku 4 szt były, porozrzucane bardzo jesteśmy po Polsce
to trzeba pomyśleć i zaplanować ogólny zlocikMoni ja się pisze jak coś na spotkanie w Katowicach.
a co się szykuje?
Tak, drugie urodziny Mateusza. Możliwe, że w góry pojedziemy.Murchinson chyba ma urodziny synka?
faktycznie.... rany to już dwa lata zleciało... a mnie się wydaje że nie tak dawno a wasz wątek był na wspólnym terminiea co się szykuje?Tak, drugie urodziny Mateusza. Możliwe, że w góry pojedziemy.Murchinson chyba ma urodziny synka?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość