Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2008, 19:17

ale takie filmy działają na wyobraźnię, zwłaszcza jak się ma dzieci
to prawda :ico_oczko:
ale jej matka powiedziala ze nie ma takiej opcji, zeby przyjezdzala do niej do UK, usunela
ja bym nigdy żadnemu mojemu dziecku nie pozwoliła bo zawsze będą mieli mi i ja im pomogę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

15 wrz 2008, 19:25

Cytat:
ale jej matka powiedziala ze nie ma takiej opcji, zeby przyjezdzala do niej do UK, usunela
ja bym nigdy żadnemu mojemu dziecku nie pozwoliła bo zawsze będą mieli mi i ja im pomogę
Wiem, ja tez bym pomagała. One miały bardzo ciezka sytuacje, a jej matka w ogole byla jakas taka nie teges. Stalo sie jak sie stało, dobrze ze ona wyszla na prosta i zycze jej jak najlepiej.

[ Dodano: 2008-09-15, 19:45 ]
moje dziecie juz spi, w ogole spała dzis godzine dluzej niz zwykle i usnela teraz 15 minut wczesniej, moze to przez ta pogode...

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

15 wrz 2008, 21:12

Ja ostatnio strasznie wrażliwa jestem. Płacze przy wiadomościach, jak tylko coś o krzywdzie dziecka jest. Jak ten ojciec co zamordował 3 synów i sąsiadka opowiadała jak najmłodszy wołał mame... :ico_placzek: strasna agresję budzą we mnie ludzie, który mogliby skrzywdzić moje dziecko. Albo ta gwałcona dziewczynka, co matka twierdzi, że się bała zareagować. Ja bym zabiła, nawet sekundy bym się nie zastanawiała. Jak baba nas na przejściu niemal nie potrąciła to miałam ją chęć wyciągnąć z samochodu i stłuc. :ico_wstydzioch: ja bym zrobiła wszystko dla swojego dziecka, dla cudzego z resztą też wiele. Zwłaszcza dla maluszka.

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2008, 22:25

kilolek, ja czuje to samo a to co się dzieje na świecie jest straszne :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: A człowiek tak bardzo chciałby pomóc a jest zupełnie bezradny tylko siedzieć i ryczeć :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Janiolek

15 wrz 2008, 23:06

ja kiedys sie tak zamartwiałam, a niedawno doszlam do wniosku, ze nie ma sensu sie martwic na zapas. chyba przez to ze 3 razy nastawialam sie na operacje Lenki i w zasadzie po co mi to bylo. umowia zabieg to sie bede martwic. ale faktycznie, dzieja sie straszne rzeczy, ale dobrze ze wychodza na jaw i sklaniaja do myslenia. A co wy na naglosniona sprawe kastracji farmakologicznej

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 wrz 2008, 23:51

A co wy na naglosniona sprawe kastracji farmakologicznej
wiesz co powiem ci że kiedyś myślałam nad tym a zwłaszcza kiedy zaczęli mówić o wykonywaniu takich zabiegów na pedofilach czy gwałcicielach i wiesz co z jednej strony niby dobry pomysł ale później pomyślałam tak że taki po jakimś czasie wyjdzie w z tego pierdla i nie wiem jak to wyrazić ale uważam że skoro taki facet nie będzie mógł sobie nawet ulżyć zacznie mordować aby wyładować swoje emocje sama nie wiem co na ten temat myśleć ale trzeba pamiętać że facet to tylko facet :ico_noniewiem: Janiolek, dobry temat zaczęłaś możemy o nim szeroko debatować :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ambi
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

16 wrz 2008, 09:08

czesć dziewczyny
ja dzis w fatalnym nastroju jestem....

a i do pracy musze dzis zajrzec

miłego dnia

Awatar użytkownika
Janiolek

16 wrz 2008, 12:16

pomyślałam tak że taki po jakimś czasie wyjdzie w z tego pierdla i nie wiem jak to wyrazić ale uważam że skoro taki facet nie będzie mógł sobie nawet ulżyć zacznie mordować aby wyładować swoje emocje sama nie wiem co na ten temat myśleć ale trzeba pamiętać że facet to tylko facet
Przeanalizowałam to, ale skoro ma nie czuc popedu to nie ma czego wyładowywac. Tak mi sie wydaje.
Odebrałam płaszczyk od krawca :-D własnie wrociłysmy od Marunia, konczylismy porządki i teraz maja super wypasiony sklep. jeszcze musimy trocha na polkach pozmieniac, ale to juz kosmetyczne poprawki.
Polecam serum rozswietlajace z Avon'u :-)

myszka105
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

16 wrz 2008, 13:20

Polecam serum rozswietlajace z Avon'u
moja cera i ciało nie toleruje kosmetyków z avonu.Najczęściej używam kosmetyków nivea i aa.

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

16 wrz 2008, 13:23

Dziewczyny ale się rozpisałyście :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: bardzo się ciesze i muszę szybko nadrobić.

ambi, witam cię serdeczne. Pokaż nam zdjęcia swojego synka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Buziaki kochane

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”