o 19 juz przysypialam na kanapie.....a potem seriale, kapiel i sie rozbudzilam i znow nie pospie
zamaist sie polozyc wczesniej to siedze i nie wiem na co licze
ejustysia, wez Ty kobieto uwazaj na siebie
widze, ze mamy cos wspolnego
ja taka pechowa jestem jak cos sie dzieje to zawsze mnie
a jak sie gdzies potkne albo przewroce to moj maz zawsze mowi do mnie bo ty to taka "rozchrema" jestes, cokolwiek to znaczy
co do stronki pampersa to ja z niej tez juz jakis czas korzystam, i ostatnio zamowilam te probki pampers premium care, choc doskonale wiem jakie one sa bo malej na poczatek kupilam 4 paczki wlasnie tych
a taka sprytna bylam, ze zamowilam na siebie, meza, mame i tesciowa
na rozne adresy mailowe i domowe i dzieki temu mam jeszcze 20 pieluszek
zawsze to dwa dni sikania
w sumie szybko przyslali.
karolina-ch,
aniaj84, ciesze sie, ze moje golenie tak Was rozbawilo
malgoskab, wspolczuje Ci kochana choroby synka i to jeszcze uszy...echs.....
podjeliscie dobra decyzje, tym bardziej, ze Twoj synus jeszcze taki malutki. Ma czas na przedszkole, pojdzie od wrzesnia, a Ty na pewno jakos rade sobie dasz.
Zdrowka zycze dla synulka
My podjelismy ostatnia probe, maz powiedzial jak znow Matiego rozlozy to do wiosny basta z przedszkolem. ale ja bede mu miejsce trzymala w tej grupie wnoszac oplaty poprostu.Juz sie przyzwyczail do grupy do pan, nie chce mu zmieniac niczego.
Wszystkim dziewczynom w dwupaku życzę szybkich i w miare bezbolesnych porodów
jak ja ostatnio przesledzilam wyciag z banku i podliczylam ile w aptekach zostawilam w przeciagu wrzesnia i pazdziernika to oczy z orbit mi wyszly
wiecie co jak ja juz taka niecierpliwa jestem to postawie Wam za jutrzejszy 39 tydzien
no kochana szalejesz z tymi tygodniami