Witam pierwszy raz w nowym roku i życzę wam wszystkiego dobrego, no i spokojnych nocek
Dawno mnie nie było bo miałam trochę problemów, tym, razem z lewą piersią i wylądowałam w szpitalu. No a potem złapałam troche doła i nie chcialo mi sie nawet zagladac no forum.
Ale teraz już wyszłam na prosta no i znowu jestem
Mój maluszek smacznie śpi więc mogę sobie spokojnie popisać. U nas noce są bardzo dobre-mały budzi się dwa razy na karmienie ok. 2 i 5 i od razu zasypia.
W ciagu dnia czasami miewa problemy z brzuszkiem pręzy sie i dużo pruka.
Zaczyna już fajnie gaworzyć i się uśmiecha. Dzisiaj pierwszy raz podniósł wysoko głowę i barki.
Ostatnio po wieczornej kapieli mam takie szczęcie że jak już jest wykąpany i go karmię to oczywiscie musi narobić ostro w pieluchę i to tak że znowu trzeba wsadzic go do wody i mu nonono umyć.
A rośnie chłopak niesamowicie-zakładam mu ubranka na 68 lub na 3-6 m-cy. Mam wrażenie że rośnie tylko na długość bo jest taki szczuplutki, ale pediatra mnie uspokaja, że wszystko jest ok i że taka jego uroda.
Na spacery chodzimy prawie codziennie. Mały uwielbia świeże powietrze, tylko zdążę wystawić wózek za drzwi od razu usypia.
Widziałam, że wcześniej pisałyście odnośnie chrztów. My chrzest małego planujemy na Wielkanoc i chcemy zrobić w lokalu, bo mamy dużą rodzinkę.
Za tydzień wybieramy sie na chrzciny do córeczki mojego męża siostry, która ma 7 mięsiący no i oczywiście mam problem z prezentem. Może bardziej jestescie w temacie coś podpowiecie co sie kupuje na chrzest?