Awatar użytkownika
arvona
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

04 maja 2007, 15:08

lat mam 17 a na imie mam Ida :-) a ty z tego co pamiętam to Ewa, tak? bo chyba któraś z dziewczyn tak do ciebie pisała :-)

mysle ze latwo ze szkola nie bedzie ale rade sobie dam :-) raczej napewno bo jestem tak pewna siebie ze ide do jednego z najbardziej wymagajacych liceow u nas w miescie - mam tylko nadzieje ze nie przeceniam swoich mozliwosci. bede tylko rok starsza od wszystkich w klasie bo w ciazy musialam przerwac szkole ale nie zaluje bo chodzilam do wieczorowki a to naprawde bezsensu bylo.

moj M. z mala juz 4 godzinki na spacerku jest, mam nadzieje ze zaraz wroca bo mala pewnie glodna sie zrobila :-)

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 maja 2007, 15:55

Ida jakaś Ty młodziutka :ico_haha_02: Ale jak na mamę przystało - dojrzała całkiem :ico_brawa_01: Podziwiam Cię, że tak świetnie dajesz sobie z nową rolą radę :ico_brawa_01: Ze mnie trzpiot zupełny był w Twoim wieku... Choć myślę, że jakby trzeba było, to też bym dorosła :-) Wielkie dla Ciebie i córuniu buziaczki :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
arvona
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

04 maja 2007, 17:04

napewno byś dorosła bo w końcu dziecko bardzo zmienia kobiete :-) widze to po sobie.

a nowa rola mi bardzo odpowiada, nic wspanialszego od bycia mamą chyba nie istnieje :-) a raczej napewno ;-)

dla was też buziaczki :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 maja 2007, 13:34

donia serdecznie Cię witamy :ico_buziaczki_big: Cieszę sie, że nasze grono się powiększa :ico_brawa_01:
Co do zdjęć i całej reszty - przede wszystkim zarejestruj się - będziesz miała więcej opcji do wyboru i przestaniesz być anonimowa oraz będziesz mogła zdjęcia dodawać. Jeśli będziesz miała jakieś trudności albo pytania - wal śmiało na moje gg: 3529134. Każda z nas chętnie Ci pomoże :-)
buziaczki dla Twoich szkrabków :-)

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 maja 2007, 19:09

Ewe wracam do pracy, na razie na 6 godzin i nawet nie codziennie. Tak sobie to zalatwiłam. Na razie wracam do tej samej, mam pewien plan .... Jeżeli chodzi o Marti to będzie z moją mamą. Z rana będe ja zanosić a pózniej odbierać, jak wiesz nie daleko, bo tylko z nastapnego bloku. Czy mi nie szkoda, hmm... szczerze to sama nie wiem. z jednej strony to tak, ale wiem ze Marti bedzie w dobrych rękach, a ja juz za długo siedze w domu.

Zgdodnie z obietnica zamieszczam fotki z naszej wyprawy do Zakopanego :-D

Taki mielismy widok z okna
Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to już na Gubałówce
- Misiu mnie dorwał :ico_haha_02:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Niebieskim szlakiem z Gubałówki

Obrazek

Obrazek

Reszta następnym razem :ico_haha_02: pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 05 maja 2007, 19:33 przez moni26, łącznie zmieniany 1 raz.

Donia
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

05 maja 2007, 19:24

udalo sie :-D To jest moja coreczka Pola i synek Filip.ObrazekObrazekObrazek

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 maja 2007, 22:31

Donia, witamy serdecznie
A myślałam że tylko nasza Martynka miała bujną fryzurkę :-) a tu proszę heheh Ja już zapinam Marti spineczki bo grzywka wpada jej na oczka.

Dziewczyny a jak tam ząbkowanie. Marti tak strasznie się slini.... a sliniaka nie cierpi. Szarpie nim na wszystkie strony :ico_oczko:
Marti upodobała sobie kciuk mojej siostry :-D Gdy tylko Kamila ja weżmie na ręke Marti zachowuje się jak mała piranie. Dziasełka ja swędzą... Musze zrobic fotke hehe bo naprawde to komicznie wygląda.

Awatar użytkownika
arvona
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

05 maja 2007, 23:17

moni26 przez te twoje zdjecia przypomnialy mi sie wakacje w Zakopanym :-) az mi sie zachcialo wycieczki :-) ale od nas to troche za daleko zeby z mala jechac a samej jej nie zostawimy bo jest na piersi i nienawidzi (doslownie nienawidzi) butelki :-) jak bylam chora i moj M. musial ja karmic butla to byla prawdziwa histeria w domu :) nie wiem jak ja w sierpniu przestawie na butle a bede musiala nawet nie wiem czy nie zaczac w lipcu bo obawiam sie ze w przypadku Hani to bedzie trudne :-)

Donia witamy :-) masz urocze dzieciaczki.

Donia
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

05 maja 2007, 23:23

Dziekuje za mile przyjecie.Jak bede miala wene do pisania to mazne kilka slow o sobie ,zebyscie mogly mnie lepiej poznac.Dzisiaj jestem juz za bardzo zmeczona.A fotki z gor sa extra.pozdrawiam dziewczyny.

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 maja 2007, 21:04

piękne zdjęcia Moniś :ico_brawa_01: zazdrościć tylko :-)
Co do ząbkowania - u nas bez zmian. dziąsła swędzą, bo gryzak widoczną ulgę daje Jagusi, twarde, szczególnie te górne dziąsełka, jedna jedynka taka już na wybiciu, ale póki co - cisza :ico_noniewiem: Uzbroiłam sie w cierpliwość, bo wiem, że to może trwać dość długo...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”