Wchodze na bydgoski wąteczek i co widze że w końcu sie tu co ruszyło
delfi1,
Jagna30, witajcie
Co do porodów to ja rodziłam w Bizielu i jestem zadowolona .Powiem wam że skończyli już remont oddziału połozniczo -noworodkowego.
delfi1, ja też mieszkam na wynajętym mieszkanku tyle że na Szwederowie , myśle że nie płace aż tak drogo tyle że ja mieszakam tu już 4 lata i nie robili nam żadych podwyżek
Jagna30, co do porodów rodzinnych w Bizielu to są nieodpłatne przy porodzie może być jedna osoba.Ja akurat miałam poród patoligiczny i nie wpuścili męża ale zawołali go na przeciecie pepowiny
delfi1, co do becikowego to składa sie po narodzinach dziecka bo najpierw trzeba mieć akt urodzenia dziecka.Z tego co się orientuje to są na złożenie dokumentów o becikowe 3 miesiące.
delfi1, nie słyszałam o tym że znieczulenie ZOP jest darmowy no ale możliwe że cos sie w końcu zmieniło w tej kwestii na lepsze.
karina22, szkoda że dzis nie wyszło nic z naszych planów

ale mam nadzieje że niedługo sie zobaczymy .Już nie moge sie doczekać jak zobacze Jagódke .W szoku jestem jak ona szybko rośnie
delfi1, myśle że Szwederowo jest z jednym z tańszych osiedli ,okolica co prawda nie ciekawa no ale da sie mieszkać.Jak bym cos wiedziała o mieszkaniach do wynajęcia to napisze.
ale sie rozpisałam , mam Ade na kolanach i mi pomaga pisać hihi