martuunia1, oczko jest już znacznie lepiej, nadal musze uważać, ale już nie płacze. To prawda Zosiak oddał mi. Ale z drugiej strony ona nie ma pojęcia jeszcze o tych sprawach.
Przed dom to ja też wychodze tylko z zosiakiem, za ręke,ale jeśli wlicza się to chodzenie dłużej niż 3 minuty, wózek obowiązkowy. Zosiaczek tylko by chodził, nwet czasem odstawia bunty jak ją podnosimy, bo ona chce chodzić.
79anita, tak się ciesze, że imprezka się udała. A ten samochodzić z rączką, to zosiak dostał na chrzest, i teraz zasówa z nim prawie wszędzie i woła brum, brum...
Yvone, ten atak to sprawdzanie was, zosia robi podobne rzeczy, wie że jej czegś nie wolno to się na ciebie patrzy i czeka na twoją rekacje, czy będzie mogła dalej walić w kwiata, albo w kota?? Mamy szczęście z kotami, że nie atakują, jej bo jak ja bym dostała zabawka po głowie, oooj to by było.
Zosia nauczyła się tulić i jest to przekomiczne, a i bawi się moimi piersiami !!!!!!!
Tak bo ją nadal karmie, więc jak znajdzie je pod bluzką to aż wydaje okrzyk radości i dotyka ręką i krzyczy patrząc się na mnie. Komiczne !!!!!!!!!
karolina-ch, migreny !!! Kiedy miałam 19 lat rzuciłam studja, nagle zaczeły się migreny, non stop, bez wytchnienia trzy tygodnie, lekarze mnie badali i nic nie pomagało, nawet tabletki na recepte kofeinowe, co się okazało chodziło o ciśnienie.
Mianowicie wybrałam się do zielarza i on przepisał mi koniak 2 razy dziennie po kieliszku od wódki. Najtańczy koniak 42 zł płaciłam , i wiecie co nie całe 3 dni a ja bólu głowy nie miałam, taką kuracje zrobiłam przez 6 miesięcy i od tam tego czasu ból głowy mam jak , jestem zzestresowana, ciśnienie krwi , albo jak żle się pożywiam i nie wypiłam wystarczająco dużo.
Wiem że szalone, ale mi chcieli robić tomograf głowy i szukać guza a tu była prosta sprawa!!
Sprobuj niezaszkodzi, a może pomoże, wieczorkiem przed spaniem kielicha i poobserwoj siebie, wsłuchaj się , jak życie ci się zmieniło i jak więcej masz na głowie,może to jest odpowiedz.
Powodzenia !!!!!!!!!!!
BARDZO WAŻNA RZECZ ZOSIA MA KOLEJNEGO ZĄBKA OD WCZORAJ JEDYNKE !!!!!!!!!