Ja to sie dzisiaj zmusilam jakos do sprzatania nawet dwa prania dzis zrobilam hehe wiec nie jest tak zle z moim lenistwem dzisiaj

obiad tez zrobilam i juz nawet z mezem zjedlismy
misia to rzeczywiscie mialas koszmar ale jak dobrze ze juz wszystko jest OK. nie czekaj tylko dzwon do swojego profesorka i szybko mu mow co sie wydarzylo nie bagatelizuj tego! ufff dobrze ze z malutka tez wszystko OK.
tibby ubranka i te kompleciki prze cudne poprostu...
jenny lezakowanie nie jest az takie tragiczne ... zawsze mozesz sie pocieszyc tym ze jak juz dzidzia bedzie na swiecie to juz tyle czasu na takie blogie lezenie nie bedziesz miec czasu wiec teraz jak trzeba to nic tylko sie cieszyc. wszystko bedzie dobrze i juz lada dzien zobaczysz bedziesz mogla dluzsze spacery sobie urzadzac niz tylko po pokoju
Za wózek moja sąsiadka chce ode mnie 100zł mówi,ze troszke cięzki jest,ale ja i tak na parterze mieszkam wiec jest ok i ładny kolor bo bordo no i 3 częściowy więc się chyba opłaca?
no kochana nic tylko brac ten wozek jak tylko tyle chce za niego a jest w dobrym stanie to bierz bo taka okazja moze sie juz nie powtorzyc

tak jak tibby pisala tez ze jesli sie nie sprawdzi wtedy kupicie nowy ale poki co mozesz miec ten za bardzooooooo male pieniadze!
tibby a misia to czasem nie w 25 tyg. cos Ci sie chyba pomylilo z tymi 27 ...