Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

13 sty 2009, 14:24

nie wiem czemu jej sie nie przestawiły tak te kości , że w drugiej tez je miała
bo wiadomo ze te normy różne w ciąży są ogólne bardzo, ile kobiet tyle różnych ciąż i porodów, taka prawda.

ja jestem u manenki w znajomych, zdjęcie to samo co na tt, więc mnie znajdziesz na pewno

Marcia, aż mi sie płakać chce jak Twój opis porodu czytam - ze wzruszenia oczywiście, i to zdjęcie z małą jest takie pełne miłości że serce sie ściska, nie mogę się doczekać tym bardziej...

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 14:25

to ciekawi mnie dlaczego ja niczego takiego nie odczuwam :ico_noniewiem:
nie wiem, trudno powiedzieć, może nie wszystkie :ico_ciezarowka: to mają :ico_noniewiem:
a wiem wiem pomylilo mi sie tam w obliczeniach.a to dlatego ze suwaczka nie mam tego samoodliczajacego :ico_haha_01:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
to sobie zmień na inny :-D

Beatris60

13 sty 2009, 14:26

to ciekawi mnie dlaczego ja niczego takiego nie odczuwam
może masz taką budowe bioder że kości nie muszą sie rozchodzić.

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 14:29

i to zdjęcie z małą jest takie pełne miłości że serce sie ściska, nie mogę się doczekać tym bardziej...
no racja :-)

Beatris60

13 sty 2009, 15:55

jedwabna, Ty z Buska Zdroju jesteś???? ja tam często bywam, lecze sie u dr Stodolnej w willi natura na bielactwo, fajnie tam jest, całe dnie w parku z małą spędzałam a mieszkałam w hotelu gromada. a moja babcia w busku jest 2x w roku w sanatorium, b sobie chwali.

posprzątałam, po łebkach wprawdzie, ale zawsze przyjemniej. umęczyłam sie przy tym jak nie wiem co...

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 16:05

posprzątałam, po łebkach wprawdzie, ale zawsze przyjemniej. umęczyłam sie przy tym jak nie wiem co..
ale trochę przynajmniej jakoś mieszkanko już wygląda :-D

[ Dodano: 2009-01-13, 15:08 ]
to jak ty posprzątałaś to ja tez idę :ico_prasowanko:

Beatris60

13 sty 2009, 16:32

posprzątałaś to ja tez idę
też powinnam, tym bardziej że to ciuszki małego to aż sie chce...ale w głowie mi sie już kręci więc nie ma co.

manenka a gdzie Ty na mazurach mieszkałaś? ja miałam dziadka w Popielnie, do tej pory do cioci tam jeżdżę w prawie każdy weekend majowy, w wakacje czasami.

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 17:02

też powinnam, tym bardziej że to ciuszki małego to aż sie chce...ale w głowie mi sie już kręci więc nie ma co.
no co ty przestań z takim bólem lepiej później to zrób jak przejdzie :ico_sorki: :ico_sorki:
manenka a gdzie Ty na mazurach mieszkałaś?
w Kętrzynie, między Giżyckiem a Mrągowem ( nie wiem czy kojarzysz?)
ja miałam dziadka w Popielnie, do tej pory do cioci tam jeżdżę w prawie każdy weekend majowy, w wakacje czasami.
niestety nie wiem gdzie to jet :ico_noniewiem:
zaraz spojrzę na mapie może znajdę :-)

[ Dodano: 2009-01-13, 16:06 ]
Beatris60, znalazłam to jest 50km od Kętrzyna , bo to za Mikołajkami jest :-)

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

13 sty 2009, 17:12

może masz taką budowe bioder że kości nie muszą sie rozchodzić
hehe no ciekawe, chociaz zapytalam mame czy miala takie bolesci jak wy ale powiedziala ze nie a porod miala straaasznie ciezki wiec obawiam sie ze ja moge miec powtorke z rozrywki:(((
jedwabna, Ty z Buska Zdroju jesteś???? ja tam często bywam, lecze sie u dr Stodolnej w willi natura na bielactwo, fajnie tam jest, całe dnie w parku z małą spędzałam a mieszkałam w hotelu gromada. a moja babcia w busku jest 2x w roku w sanatorium, b sobie chwali.
hehe swiat jest jednakmaly... toz to moje rejony sa :ico_szoking: :-D :-D :-D a z tego co wiem to wszyscy sobie chwala nasze sanatoria, do nas nawet znani aktorzy i piosenkarze przyjezdzaja na kuracje
:-D
posprzątałam, po łebkach wprawdzie, ale zawsze przyjemniej. umęczyłam sie przy tym jak nie wiem co...
ja dzis talnego lenia mam.nawet palcem nie kiwnelam a syf w calym domu :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 20:24

a porod miala straaasznie ciezki wiec obawiam sie ze ja moge miec powtorke z rozrywki:(((
oby nie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ja dzis talnego lenia mam.nawet palcem nie kiwnelam a syf w calym domu :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”