No dobra ja mam male pytanie :) bo zaczelam czytac o jedzeniu a poki co robilam to intuicyjnie. Od kiedy poszlam do pracy zaczela jesc wiecej butli, i to doprowadzilo do tego, ze teraz ma 2 posilki (butla okolo 120ml) 2 posilki piers, jeden posilek - kaszka
Achh no i noc co godzine piers :PPP
No i zaczelam sobie czytac o wprowadzaniu stalych pokarmow - i ciezko mi sie zakwalifikowac ale chyba bardziej podchodzi to pod sztuczne karmienie - a skoro tak to od 5 miesiaca zalecaja wprowadzanie zupki, od 6 wprowadzenie zupki z kurczakiem, a oprocz tego jeszcze jabluszko lub sok - ja jablko dawalam sporadycznie, zadnych zupek, jedziemy na samych butlach i kaszce i teraz sie zastanawiam czy ona cos przez to traci?
A druga kwestia - witamina D3 - nam lekarz kazal dawac do konca 3 imiesiaca..poszlam teraz do mojej lekarki tu w kraku a ona do mnie - ozywiscie wit Dmala dostaje :O - a ja mowie ze nie juz od 2 miesiecy - no i kazala dawac 1 krople, czytam i zalecaja do 2 roku zycias ja vrac - a wiec o co chodzi????? No i sztuczne mleko zawiera witD i gdzieniegdzie pisze zeby nie podawac wiecej.. a jak Wy dajecie??