będziemy szykować sypialnię ,teraz to taki pokój od wszystkiego i zrobiony prowizorycznie. Musimy zrobić dosłownie wszystko podłogę (tz.panele) gipsy ,parapety a o meblach już nie wspomnęJadzia, co bedziecie remontowac?

będziemy szykować sypialnię ,teraz to taki pokój od wszystkiego i zrobiony prowizorycznie. Musimy zrobić dosłownie wszystko podłogę (tz.panele) gipsy ,parapety a o meblach już nie wspomnęJadzia, co bedziecie remontowac?
dziewczyny ja też nie mam miejsca ale że na początek maluch i tak będzie u nas w pokoju a u nas też nie mam gdzie ciuszków pokładać to musze coś dokupić a w późniejszym terminie planuję całkowicie przemeblować pokój dzieciaków ale na początek taka komoda mi wystarczyja podobnie jak Gabi nie mam miejsca na nowe meble do pokoju dzieciaczków
mi też się różne dziwactwa śnią ale jak zwykle nie pamiętam za bardzo co to było tzn jak się przebudzam to pamiętam że coś głupiego mi się śniło ale nie moge sobie przypomnieć co to byłoDziewczynki śnią Wam się jakieś dziwne rzeczy?? Bo moje sny to jest coś dziwacznego, sama nie wiem skąd mi się takie bzdury mogą śnić ostatnio na tapecie jest szpital, już chyba cała moja rodzina była w szpitalu w tych moich snach
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość