na pewno Zuzia szybko nadrobiNo i 3 tygodnie w koklice ja skutecznie "rozluznily",bo nie siada

a ja myslalam ze to sukienkaps. to z pieluchą to zabawy z tatą w superbohatera
ja 2 letnie dzieckoleona napisał/a:
bo strasznie dlugi na tej fotce wyglada
- no wlasnieTo samo pomyslalam
dzisiaj mam wizyte bo z posiewui wyszlo ze mam 2 jakies bakterie a nie grzyba jak poprzednia twierdzila i musze isc po jakies leki, wiec podpytam, a na wypalenie mam leki i to po nich tak tragicznie sie czuje, mdli mnie niesamowicieanetka607może skonsultuj telefonicznie z ginką to "nieruszanie" piersi. Bo naprawdę może Ci się zapalenie zrobić
no to dobrze że pogadasz z lekarzem. No i mam nadzieję, że dostaniesz dobre leki które szybko pomogądzisiaj mam wizyte bo z posiewui wyszlo ze mam 2 jakies bakterie a nie grzyba jak poprzednia twierdzila i musze isc po jakies leki, wiec podpytam, a na wypalenie mam leki i to po nich tak tragicznie sie czuje, mdli mnie niesamowiciecycki twarde i pelne ale troche juz mniej bola
zdrówka dla Klarya i moja mala ma grzybka w buzi, pcha wszystko co sie da i efekt jest, dostala nystatyna
my sobie dzisiaj pospalismy do 10.30, tego mi trzeba bylo bo PL od 7 na nogach bylam codziennie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość