mieszkam koło Rzeszowato skąd jesteś bo skleroze mam
mam 5 tyg. wypoczynkowego no i 2 dodatkowego macierzyńskiego i tyle, niestety...... , w połowie listopada wracam do pracymasz jeszcze jakiś urlop?na wychowawczy idziesz?
a czy dajesz malemu cos przeciwbolowego na zabkowanie? mysle ze jak go tak bardzo boli, to nawet nurofen moglabys mu podac, bo on pewnie tez glodny jestNormalnie nie daje juz rady, dziewczyny poradzcie, co z tym jedzeniem przeciez musi cos picc???!!!
kawal chlopczyka a Tobie wspolczuje, oby malemu szybko przeszloW dzien to ciagle trzeba go nosc na rekach, a wazy juz 8200kg. wiec wszystko boli.
hihi wielki jest ciekawe ile moje dziecięcie waży!a wazy juz 8200kg
Spróbuj podać mu wodę/mm strzykawką. albo do tych papek dodawaj trochę wody/mm by były rzadsze. Zapewne lekarka coś przepisała dla Dawidka przeciwbólowego. Oby szybko wyszły te ząbkiNormalnie nie daje juz rady, dziewczyny poradzcie, co z tym jedzeniem przeciez musi cos picc???!!!
Wiola od momentu jak miała zapalenie piersi przeszła na butelkę.karmisz piersia?
Maksio chyba chce też w zawodach "plucie na odległość" brać udział i trenuje Jeden papkami, drugi sokami, och te chłopakiA ja dzisiaj kupiłam Maksiowi soczek marchwiowo- jabłkowy i za nic w świecie nie chciał pić.....pluł jakbym m jakieś świństwo podkładała
Ooo ja poproszęktóraś chętna na ?
Chyba tak! Na razie mu odpuszczę znowu, papki je ale kilka łyżeczek i już odwraca głowę i nie chce, nigdy nie zjadł nawet pół słoiczka, a daje czasamiTo tylko pokazuje, że Twoje mleczko mu wystarczy i nie potrzebuje jeszcze innego jedzonka. A maluch czasami musi spróbować coś 15-20 razy zanim załapie.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości