Okolo 3-5 racy w nocy
O ludzie ja bym zwariowała
Filipek jest cały czas na piersi i w nocy nie wstaje w ogóle

Kładę go spać ok 20, 21 i budzi się ok 6 rano. Ostatnio troszke gorzej sypia bo budzi się w nocy 1-2 razy ale myślę że to przez komary bo go pogryzły. . . albo ząbki wkońcu idą.
chcialabym poznac wasze menu.
Do tej pory Filipek jadł chętnie i sporo, chętnie też poznawał nowe smaki.
o 6 i 9 dostawał cycusia
11 - 12 kaszka
13-14 cyc
15-16 obiadek (słoiczek lub własnej produkcji zupka, papka)
17-18 cyc
19-20 owoc + cyc
w miedzy czasie chrupki kukurydziane
Teraz niestety coś mu się pozmieniało i zrobił się wybredny, nie chce kaszki, obiadki najchetniej własnej produkcji nie zmiksowane tylko w kawałkach np. kurczaka w drobnych kawałkach, ziemniaczki, marchewkę i inne warzywa, ryż, owoce też w kawałku, ciasteczka dla dzieci po 7 miesiącu HIP, chrupki kukurydziane. Ostatnio zaczęłam mu dawać chlebek. . . nie wiem czy dobrze ale przynajmniej je, No i najchętniej cycuszek na okrągło
betka, a próbowałaś dawać mu coś sytego na noc? Np gęstą kaszkę, może wtedy dłużej pośpi. Są nawet takie kaszki na dobranoc.
A z tą praca to faktycznie się zastanów, skoro to Twoja pierwsza praca to dużo na dzień dobry ci nie dadzą. . . może warto poczekać aż Olik dorosnie do przedszkola

Jeśli jakoś sobie radzicie to chyba warto zostać z synkiem, do pracy jeszcze zdążysz pójść a on już taki malutki drugi raz nie będzie. Jak ja bym mogła to bym siedział z Filipkiem do 3 lat.