Witam tak z samiuskiego rana

pierwszy raz tak rano pisze ale spac juz nie moglam jak codzien zreszta i musze zaczac sie szykowac do gin. bo wizyte mam na 11

trzymajcie kciuki zeby z maluszkiem bylo wszystko OK. mimo ze wizyta bedzie bez usg ale gin. pewnie bedzie sprawdzal czy serduszko choc bije. oby bylo wszystko dobrze bo przeziebienie dalej trzyma

juz moze troche mniej ale katar jak byl tak jest. samopoczucie o tyle dobrze ze juz troszke lepsze.
wczoraj jednak wyszlam z domu a mialam clay dzien siedziec ale z mezem znalezlismy ogloszenie ze dziewczyna ma do sprzedania lozeczko turystyczne w bardzo dobrym stanie w ogole nie uzywane bo dziecko caly czas z nia spi wiec poszlismy obejrzec to lozeczko i taki sobie spacer zrobilam

kupilismy to lozeczko jest sliczne

wiele nie kosztowalo wiec stwierdzilismy ze czemu mamy nie kupic

nowe ponoc duzo wiecej kosztuje. sporo rzeczy miala ta dziewczyna do sprzedania bo wrocila z zagranicy i wszystkie rzeczy jej tylko zalegaja w domu. ma dwa wory ubranek dla chlopca i z tych ubranek wybralam jeszcze sobie 3 kompleciki NOWE bo jak sie okazalo ona urodzila corke a kupowala dla synka ubranka oryginalne i wszystkie sa z metkami. po przyjsciu do domu jakos tak lepiej sie po tym spacerze poczulam chyba potrzeba bylo mi sie dotlenic

dzisiaj maz jedzie po odbior tych rzeczy bo wczoraj poszlismy na piechotke najpierw obejrzec i jesli by nie wazylo duzo to lozeczko w tym pudle to bysmy wzieli juz wczoraj ale kawalek drogi mielismy wiec co bedzie chlopina taszczyc na rekach
jeszcze fajny ma ta dziewczyna fotelik-nosiedelko do sprzedania z tej samej firmy co lozeczko i ten sam jakby fason czy nazwa nie wiem jak to sie mowi. zastanawiamy sie wlasnie nad kupnem tego jeszcze bo na prawde ma za male pieniadze te rzeczy a w idealnym stanie.
potem jak bede po wizycie to zdam relacje i jak bede miec chwilke to Wam pokaze lozeczko i te kompleciki

hehe
tibby chyba zarazilas mnie tymi komplecikami
Milego poranka Wam zycze przy

badz herbatce