na początku wybaczcie ze nie napisalam wczoraj ani slowa ale bylam wykonczona a do tego zestresowana

Bylam u ginki gdy jej powiedzialam o tym ze mam te skurcze i twardnieje brzuch to zaraz wyslala mnie na ktgmalutka miala tetno 160, 170 za wysokie

Mi w pierwszej ciąży nie obniżył się brzuch no moze troszeczkę ale nawet w domu mi mówili że chyba jeszcze nie będę rodzić bo brzuch wysoko.napisał/a:
dziewczyny a orientujecie się, czy za każdym razem przed porodem obniża się brzuch?
Anetko nie stresuj się bo sam stres przyczynia się do tego że masz skurcze. Ja to przerabiałam i teraz cały czas jestem na lekach przeciwskurczowych. AAAAA i najważniejsze broń boże dotykać czy masować brzuch bo tym jeszcze bardziej pobudzasz do skurczów. Nie martw się wszystko będzie dobrze.sprawdzam co chwile brzuch
nam nasza doktorka mówiła że dziecko można myć samą wodą w końcu przeciez gdzie ma się ubrudzić. Nasz Kubus jak był mały miał ciąglę uczulenie a to na jakiś płyn do kąpania a to na oliwkę i uspokoiło się jak zaczęliśmy go kąpać w oilatumNo ale teraz zastanawiam się, czy trzeba jeszcze do tego kupowac jakąs emulsję, płyn do kąpania?
Skoro masz już zmiany w oskrzelach to lepiej bierz antybiotyk. jesteśmy już teraz w tak zaawansowanej ciaży że już leki nie zaszkodzą tak maluszkowi jak na początku.Na ulotce jest napisane, że może być stosowany w ciąży jedynie w przypadku zdecydowanej konieczności
co ja mam terz robić
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość