dla Julci
 dla Julci   

I tak kilka razy - poryczalam sie jak to zobaczylam
 I tak kilka razy - poryczalam sie jak to zobaczylam   
  Pieknie trzyma glowe i wogule jest taki pogodny i kochany.
 Pieknie trzyma glowe i wogule jest taki pogodny i kochany.

, aż w szoku jestem. Czekam jeszcze na męża, zaraz powinien z pracy wrócić i sama się zawijam do łóżka, coś zmęczona jestem
 , aż w szoku jestem. Czekam jeszcze na męża, zaraz powinien z pracy wrócić i sama się zawijam do łóżka, coś zmęczona jestem   .
 .   

dla Andrzejka. Szkoda, że nie możemy zobaczyć jak Andrzejek się bawił, ale skoro się rozpłakałaś to penie musiał być to cudowny widok
  dla Andrzejka. Szkoda, że nie możemy zobaczyć jak Andrzejek się bawił, ale skoro się rozpłakałaś to penie musiał być to cudowny widok   . I cieszymy się, że wróciłaś, może frekwencja się polepszy
  . I cieszymy się, że wróciłaś, może frekwencja się polepszy   
  .
  .  ,byliśmy dziś z Olą od samego rana u moich rodziców. Moja mama wreszcie ma urlop
  ,byliśmy dziś z Olą od samego rana u moich rodziców. Moja mama wreszcie ma urlop   . Do moich rodziców przyjechała rodzinka ze śląska, więc tyle było rąk do zabawiania Oli że
 . Do moich rodziców przyjechała rodzinka ze śląska, więc tyle było rąk do zabawiania Oli że   , ale dzięki temu odpoczęły dziś moje ręce. Nawet małej dziś nie kąpałam
 , ale dzięki temu odpoczęły dziś moje ręce. Nawet małej dziś nie kąpałam   bo padła dziecina jak nigdy już w samochodzie i nie miałam sumienia jej budzić. Nawet furagin jej dałam na spiku
  bo padła dziecina jak nigdy już w samochodzie i nie miałam sumienia jej budzić. Nawet furagin jej dałam na spiku   

No, nie ma dużo postów, bo dziewczyny coś się obijają
 No, nie ma dużo postów, bo dziewczyny coś się obijają  

) R coś naszło i kartofelki skrobie
 ) R coś naszło i kartofelki skrobie 

.. Koleczko Ty sie nie pytaj co to ma znaczyc bo to byl post dla Juleczki a nie dla Ciebie a cudzych listow sie nie czytaCytat:
i zeby Mamusia i Tatus zawsze byli grzeczni
co to ma się znaczyć?

iw_rybka, fajnie ze juz jestes
 iw_rybka, fajnie ze juz jestes   Super ze Jedruś tak szybko sie rozwija
  Super ze Jedruś tak szybko sie rozwija  Kolka,
 Kolka,   daj pare frytek
 daj pare frytek  

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość