evik to faktycznie nameczylas sie w tej nocy - teraz te przebrzydle komary pchaja sie do domu, bo noce juz chlodne - ja zawsze wlaczam do kontaktu raida :) bo nie cierpie jak mi bzycza nad uchem.
kilolek pierwsze slysze z ta teora porodu i 1 ruchami dziecka, ale jak cos w tym jest to ja rodze koło 18 pazdiernika
wiekszosc z Was juz taka zorganizowana - a ja jeszcze nic nie poprasowalam

tylko mam poprane - nie chce prasowac , bo musimy sie jeszcze przeprowadzic do naszego domu a wiadomo jak w przeprowadzce wszystko sie pogniecie , wiec podwojna robota... kilolek ja do fotelika biore kombiznezonik mam taki na 0-3 miesiace i nozki bedzie miec osobno - jakos da rade -podobno po godzinie jazdy trzeba dzieciaczka wypiac i polozyc na plecki na okolo 15 minut i po tej przerwie mozna znow jechac, ale chyba zadna z nas nie ma tak daleko do domu ze szpitala ....
mambii ja tez mam ostatnio dziwne sny - naszczescie dzis mialam spokojna noc...
agnies powodzenia na usg - moj maz tez jak dzis rano wyszedl kolo 5 do pracy to zobacze go dopiero jutro popoludniu

no, ale jestem cierpliwa i wyrozumiala, bo wiem, ze staje na rzesach by zdarzyc z remontem naszego domu
ja bylam wczoraj na usg - w koncu moj gin nauczyl obslugiwac sie to nowe 4D - no powiedzmy , ze nauczyl

bo pomiary musial robic na starym usg , bo cos mu na tym nowym nie wychodzilo - ale najwazniejsze, ze wszystko dobrze :) maz zobaczyl pipeczke naszej coreczki :)) potwierdzona juz teraz na 1000%

ale smieszna buleczka - maz to przezywal jeszcze na szkole rodzenia :)) ciagle ale hamburger smieszny ...
dziewczyny moja córcia juz głowka w dół lezy i wazy - UWAGA

2900 gram !!! jestem w 34 tygodniu - jak tak dalej pojdzie to moge zapomniec o porodzie naturalnym i czeka mnie cc

wczoraj w szkole rodzenia zalatwilam polozna to z ktora mam zajecia - 600 zl bierze

ale w ta sume wchodzi takze 1 wizyta w domu, kapiel i jakby cos sie dzialo to jest na kazdy moj telefon, wiec mysle, ze warto. Musze tez isc do okulisty - jestem krotkowidzem- i musi wydac mi pozwolenie, ze nie ma przeciwskazan do porodu silami natury...
Czy Wasze dzieciatka tez sa takie duze ???