Synek waży 1400g
tyle samo co moj ostatnio

no i wg roznych danych to jest akurat waga dla naszych dzieciaczkow w 30tc

dlatego 2200 wydawalo mi sie tak duzo

pyza widac wielka z justysiowego synka
No co !!! W ciąży jestem, tak?
ja tez, nie przejmuj sie

wiecie, w ogole mi sie slodkiego nie chcialo do tej pory, ale jak ostatnio zobaczylam w sklepie juz bozonarodzeniowe towary.. wisnie w czekoladzie...

wsunelam juz prawie cala paczke

dzis dla odmiany winogron kupilam, tata stwierdzil, ze nie moge sie opanowac a ja ze i owszem, nie moge.... ale zdrowiej winogronami sie zapchac zamiast czekolada
a ja dzis kupiłąm czapeczkę na spacery dla Filipka i aż mi się chumor poprawił

ja widzialam ostatnio taka czaderska w sklepie disney'a

i chyba pojde i kupie

to taka zwykla "kaszkietowa" dzinsowa z myszka miki, ale wiecie, pomyslalam, ze junior ma buciki dzinsowe, fajnie bedzie wygladal, nie???

5 euro... bedzie komplet pod choinke, bo kupilam mu tez wczesniej sweterek z miki - nie moglam sie opanowac
jem praktycznie wszystko co mi w ręce wpadnie. Apetyt mam wilczy

witam w klubie

ale wiecie, wszystko przed nami, zeby np moje 5 alfowych zoladkow zapelnic, to duzo trzeba pochlonac... a jak bedziemy karmic to dopiero bedzie show

moj mezu patrzy na mnie zafascynowany zawsze, jak zasiadam do stolu. na jego twarzy jest doslownie wypisane: ile dzis pochlonie????
musze sobie zrobic fotke... zeby pamietac za 5 lat jak to bylam szczupla kiedys, mimo ze w ciazy

bo jak nie przystopuje...
Ciezko juz mi sie oddycha,ciezko chodzi i podbrzusze boli:(

przylaczam sie do ogolnych zazalen nad twoim stanem, musisz jeszcze troche odpoczywac!!!
u mnie brzuch jest twardy praktycznie zawsze, tak wiec powoli sie przyzwyczajam

maly wydaje mi sie, ze lezy poprzecznie - przynajmniej tak mi sie wydaje jak sie rusza. i tak samo jak myslalam, ze wyjdzie wczesniej, tak teraz coraz bardziej wydaje mi sie, ze bedzie powtorka z rozrywki... i ze sie przeterminujemy

kurcze, oby wyjsc ze szpitala przed swietami!!!