nie bardzo mam komu zreszta ja musze isc z P bo podejrzewam, ze tez bede plakala razem z mala, z Marcelem na szczepieniu tez lzy sie lalya synka nie możesz komuś zostawić?
Mogą, mi nawet pediatra o tym mówiła, że nie zawsze jest tak że w dzień w dzień. Jak to ona stwierdziła-zaobserwować zasadę 3- 3 godziny przez min 3 dni w tygodniu przez 3 tygodnie. Cały układ pokarmowy uczy się funkcjonowania do 3 miesięcy, u jednego dziecka problem występuje już w pierwszym tygodniu, u innego w 8, nie ma na to reguły.czy kolka moze wystepowac niecodziennie?
W Polsce (jedyny kraj na świecie) 100% noworodków dzięki WOŚP ma przebadany słuch po urodzeniu.Mariola Krzysiu też miał badany słuch w szpitalu na sprzęcie Wielkiej Orkiestry, ale to nie gwarantuje, że nic się ze słuchem nie będzie działo w przyszłości, trzeba obserwować dziecko.
dziekiMogą, mi nawet pediatra o tym mówiła, że nie zawsze jest tak że w dzień w dzień. Jak to ona stwierdziła-zaobserwować zasadę 3- 3 godziny przez min 3 dni w tygodniu przez 3 tygodnie. Cały układ pokarmowy uczy się funkcjonowania do 3 miesięcy, u jednego dziecka problem występuje już w pierwszym tygodniu, u innego w 8, nie ma na to reguły.
dziękujęAniu zdrówka dla Hani i oby to nie było nic poważnego
ja dodatkowo nie szczepię,Hani też nie szczepiłam,a pomimo,że Hania chodzi teraz do pkola to małej jeszcze nie zaraziła na szczęście od września też nie idzie to nic nam nie grozi na raziea mnie meczy teraz jeszcze problem tych dodatkowych szczepien, strasznie sie boje powiklan po nich jednak Tosia bedzie narazona na choroby, bo Marcel bedzie chodzil do przedszkola i pewnie razem z nia bede go zaprowadzac i odbierac - zreszta sam maly moze cos przyniesc z przedszkola
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości