Agnieszka, też mi się wydaje że sporo. Ale ja ostatnio przesadzałam z jedzeniem. teraz się pilnuję żeby nie podjadać między posiłkami. Niby nie przytyłam za dużo, ale potrafiłam 2 kg przytyć
ale nie ma co pierwszej młodości nie jestem więc trzeba z głową podejść do jedzonka
Nasza maleńka też już kopie, nawet Bartuś ostatnio miał okazję. Tak mi się z niego śmiać chciało jak poczuł. Zaraz do brzuszka zaczął mówić: " to ja twój braciszek, kocham Cię" To było takie słodkie. Do tej pory mówił że kopie ale nic się nie działo.
Wybraliśmy imię dla naszej kruszynki, w zasadzie to tylko ja jestem przekonana na 100% a mężulec mi uległ
A mianowicie będzie Antosia :))
I mam jeszcze jednego newsa, kupiliśmy wczoraj wózek. A tak na marginesie nie wiecie kto chce kupić używanego BREVI OVO błękitny. Głęboki, Spacerówka i nosidełko + akcesoria. Musze na tablicy wystawić.
Mężulec powiedział, że dla dziewczynki nie chce mieć nic niebieskiego i pojechaliśmy pooglądać wózki i trafiliśmy na promocję. Wózek kosztował normalnie 1400 zł a został przeceniony na 790 zł i ma głęboki, spacerówkę i nosidełko. Promocja miała trwać do wyczerpania zapasów. I wzięliśmy go :)) Jak się orientowaliśmy to ok 500 zł były używki :)) także jesteśmy bardzo zadowoleni.
A oto fotki: