aga, jak uwazasz, jakos bysmy pomyslaly gdyby cos, ale jak bede jechala w grudniu do polski to moze wtedy jakos sie ugadamy, moze sobie cos upatrzysz
ja jeszcze wwroce do filmow, obejrzalam nie zadzieraj z fryzjerem, jesli taki jest polski tytul i mmusze wam powiedziec ze na poczatku film byl drazniacy ale potem mimo tych watkow erotycznych calkiem nawet smieszny, nawiazanie do palestynczykow i izraelczykow oczywiscie z humorem mialo chyba pokazac ich sytucje w ameryce i poniekad niektore rzeczy byly trafione, np. ze kazdy na nich patrzy jak na terrorystow, przyznam ze ja tez sie na tym lapie np. na lotniskach

ja o takich filmach mowie ze troche glupie ale az smieszne, ogladalam nieznajomi i wcale mi sie nie podobal, ale za to polecam Przebudzenie po ang. Awake, bardzo fajny film, ciekawy i dosc zaskawkujacy
Amelka wczoraj po wieczornym mleku poszla spac, ja do niej zachodze pogasic lampkea ona obrzygana ale spi dalej, przebralismy ja, posciel, maz ja na rece a ona rzyga, i tak az do wsyzstkiego co miala w brzuszku, polozylam ja i czuwalam, teraz szaleje i humorek dopisuje wiec moze to tylko jednorazowo tak
co do butow to kornelek chodzi we wszytskich, najlepiej jak chcial zalozyc moje japonki na takiej piankowej podeszwie, w koncu mu zalozylam, miedzy paluszki na dwie stopy i jak wstal to sie tak chichral

teraz tu oba szaleja a ja po cihcu probuje zjesc jakies sniadanko, chochiaz troche platkow, ale trzeba sie ze wsyzstkim ukrywac