Co do paszportu Tosi do biometrycznego też nic nie brali różnica jest tylko taka, że ona ma ważny przez 5 lat, a robiliśmy jej w 2008, co mnie trochę śmieszy bo ma zdjęcie z 9 miesiąca i tak na prawdę mogłabym jakąkolwiek dziewczynkę na to wywieźć z kraju, trochę mało rozważne. A dopytuje tak bo w przyszłym roku chcę zrobić sobie prezent na 30ke i w jakieś fajne miejsce pojechać i chciałabym, żeby Adasiowi wystarczył jeden paszport na ten i następny wypad.
Marta super, że Cię doceniają w pracy, na pewno miło jest słyszeć takie słowa i wiedzieć że nasza praca nie przechodzi niezauważona. Super, że Nelka zdrowa. Tosia w nocy mi kaszlała krtaniowo ale i tak poszła do przedszkola, jutro ma bal przebierańców, byłam w wypożyczalni bo chciała być biedronką :)
Co do świąt ja nie umiem tak jak wy zawsze mi się żal robi i wymiękam, ale moi rodzice mają tylko mnie i jakoś wydaje mi się, że byłoby im bardzo smutno jakby nas nie było. Oby tylko dzieci były zdrowe, to mi wystarczy. Strasznie spada mi napęd życiowy jak Adaś tak choruje, od razu wszystko widzę w czarnych barwach. Mam dość te wstrętne zimy
Dzisiaj miałam spotkanie na tych studiach dr, poczułam się geraitrycznie bo tam ludzie poniżej 26rż, no ale cóż, mam trochę problemów formalnych bo jestem zatrudniona w szpitalu na cały etat, nie wiem czy uda się to rozwiązać pozytywnie, a muszę tak być zatrudniona, żeby zrobić specke....ech do tego nie wiem jak sobie poradzę z zajęciami bo to nie są strikte medyczne bo to studia interdyscyplinarne, no ale zawsze to rozwijanie horyzontów.