Cześć
Dużo zdrówka i uśmiechu na buzi dla naszych maluszków :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
My już po kościele i małym spacerku, nocka była ciężka, poźno poszliśmy wczoraj spać, a Ula o 24:30 jeszcze jadła i potem zrobiła pobudkę o 4:15 na jedzenie i zaczęła gadać i kopać. W końcu dałam jej smoka i jakoś zasnęła, ale obudziła się o 6:40 i już nie chciała spać.
Tagar zaczęłam z Ulą chodzić na basen jak miała 2 miesiące i około dwóch tygodni do takiej specjalnej szkoły pływania dla niemowląt. Zajęcia odbywają się na małym basenie, woda jest ozonowana, trwają pół godziny i pełne są zabaw i piosenek. Uli bardzo się podobają, w wodzie jest jeden rodzic z dzidzią. Jest naprawdę super

Polecam, jak masz możliwość, to warto
więc w czerwcu rusza kolejna grupa początkująca i mam nadzieję, że się załapiemy, ale wciąż nie jestem pewna

w każdym razie wybierzemy się na stadion olimpijski, bo mamy tam najbliżej...
Warto, Ula ma całkiem inne podejście do wody, nie boi się jak jej się główka zamacza i nurkowanie jej nie sprawia już problemu... ehheeh, poza tym, jest to świetny czas spędzony wspólnie, tyle, że wydatek jest niemały :-( To jest jedyny minus tego wszystkiego.