agusia22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 paź 2011, 09:34

Fintifluszka, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Polci.Super sobie radzi :-)
Ja to w ogole nie wiem jak sie to moje ziecko nauczy siedziec, jak jej sie nie do posadzic na dupke nawet, bo sie obraca zaraz na boki, bo wszystko takie jest ciekawe szalenie...
u nas jest na odwrot.Moja raczkowac sie chyba nigdy nie nauczy bo jak ja klade na brzuszek to ona od razu przewraca sie na plecki :ico_haha_01:

magda1614, wspolczuje :ico_pocieszyciel: oby dzis bylo lepiej :ico_sorki:

tabogucka
Jestem najmądrzejszy na forum!

12 paź 2011, 10:14

magad1614 Szymek te zostatnio ulewa...oczywiscie nijak to sie ma z tym jak Twoj Filipek ulewa....ale zdaje sobie sprawe jakie to frustrujace...ja juz sie nawet nie przebieram tylko wycieram zarzygane miejsce (czasem bluzka czasem spodnie czesto wlosy ) i robie co mialm robic ...bo bym ni enadazyla prac inaczej.... :ico_sorki:

[ Dodano: 12-10-2011, 10:16 ]
A moj dziec ostatnio to bardzo polubil i podkakuje w tym zadowolony
http://www.amazon.co.uk/Lindam-Bounce-A ... B000ZGTE56

[ Dodano: 12-10-2011, 10:28 ]
ja cudem jakims skonczylam aplikacje o prace (pare bledow literowek w niej juz po wyslaniu niestety odkrylam :ico_zly: ) mysle ze jest duzo powyzej moich kwalifikacji ale byloby super gdyby mnie na interview poprosili :ico_sorki:

a nawet jesli nie to mam juz przynajmniej ta taka czesc formalna tych aplikacji wypelniona ...typu szkoly ...prace ...referencje...i tylko to kopiowac i wklejac do nastepnych ....i sam ten koncowy list trzeba troche modyfikowac w zaleznosci od pozycji o jaka sie staram...

jest jednak duzo roboty z tym i bardzo ciezko z buczacym dzieciem cos interesujacego z siebie wykrzesac :ico_olaboga:

a niektore posady zostaja zdjete tego samego dnia co ogloszone mimo ze termin do zamkniecia naboui byl np 3 tygodnie ale fakt ze malym druczkiem tam pod spodem jest napisane ze jesli duzo aplikacji dostana to moze tak byc...
ale ja jestem pewna ze to sie rozchdzi po szpitalu ...zanim oglaszaja oficjalnie...bo taka jest procedura ....ze praca musi byc ogloszona a i tak jakis znajomy lub pracujacy w szpitalu ja dostaje :ico_nienie:

no nic trzymajcie kciuki za moje poszukiwania prosze :ico_sorki:

co do nianki kontra przedszkole ....dalej nic nie wiem... :ico_noniewiem: zobaczymy co M. powiedzieli w paracy na te srodowe popoludnia....

wogole ostatnio za duzo sie dzieje i powoli nie nadazam ....dziec zabkujacy...szukanie pracy...szukanie niani /przedszkola...rachunki sie pietrza....kasy coraz mniej...ah szkoda gadac...a do tego wlosy znow jakby silniej mi wylatuja ..i cala buzie mam w takich podskornych wielkich bolesnych pryszczach....i zaczelam pozerac ciacha i czekolade...i czuje ze portki sie robia ciasniejsze.... :ico_placzek:

[ Dodano: 12-10-2011, 10:34 ]
dobra nie marudze bo sie rozbecze ...Pora na cyca druga kawe dla Mamusi :ico_oczko: prysznic i na spacer...nawet pogoda przeciwko mnie bo tak szaro zdechlo jest :ico_sorki:

[ Dodano: 12-10-2011, 10:35 ]
magada1614a ten gastrotuuss baby nie pomoglna ulewanie???

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2011, 10:38

finfituszka ale super,silna z niej dziewczynka,moja popdobnie się posuwa tylko że do tyłu :ico_sorki:
madzia nie wiem co ci doradzić.a zupki,owoce tez ulewa???
tabogucka, nie chce straszyc ,ale jak pójdziesz do pracy to może byc jeszcze trudniej,ja pamiętam ja ja wróciłam,wszystko na nowo trzeba było poukładac,do tego jeszcze wyskoczyła jakaś choroba to już masakra była....
ale my kobity silne jesteśmy więc dasz radę :ico_sorki:

mój piotruś raczkował jak miała gdzieś ok 10 mc,a chodził jak miał równo roczek,zobaczymy jak to będzie teraz :ico_sorki:

a u nas ciąg dalszy marudzenia
noc okropna,no i do tego jeszcze usypianie masakra,2 godziny płaczu
ona się taki mami cycek zrobiła
już nie wiem czy to dobrze czy żle,żeby jeszcze gorzej nie było
bo ja nigdy jej komuś nie będe mogła zostawic
:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

agusia22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 paź 2011, 10:49

ona się taki mami cycek zrobiła
już nie wiem czy to dobrze czy żle,żeby jeszcze gorzej nie było
bo ja nigdy jej komuś nie będe mogła zostawic
z moja jest tak samo.Tulko u mnie na recach by siedziala a jak ktos inny ja ezmie to zaraz sie za mna oglada.
no nic trzymajcie kciuki za moje poszukiwania prosze :ico_sorki:
trzymam kciuki :-)
magada1614a ten gastrotuuss baby nie pomoglna ulewanie???
a probowalas nutrition?Ponoc jest dobry na ulewanie :ico_noniewiem:

A moja zakatarzona strasznie ze ciezko jej sie oddycha.
W nocy spala dobrze ale teraz jej bylo ciezko zasnac a jak juz zasnela to pospala tylko 20 minut.

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2011, 10:53

agusia22, współczuje kataru
u nas mała też coś kicha
ale narazie ok
daję jej tylko witaminke c,a krzywi się przy tym :ico_puknij:

Awatar użytkownika
aneta11
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

12 paź 2011, 11:25

hej

duzo naklikalyscie :-D

Fintifluszka super filmik :-D

magda1614 :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:

tabogucka moze zwolnij trosze tempo bo z tego co piszesz to widze ze Ci ciezko :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

moja to sie porusza do tylu i ciagle chce na brzuszku byc :-D leniwa jest bo brzuszka w gore nie chce za bardzo podnosic :-)

siedzimy w domu wieje bardzo chyba nici ze spacerku :ico_zly:

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2011, 11:29

aneta11, u nas też wieje,a ja musze wyjśc po małego do szkoły,w dodatku małą spi i bede ją musiała obudzić,świetnie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

tabogucka

12 paź 2011, 11:31

nie chce straszyc ,ale jak pójdziesz do pracy to może byc jeszcze trudniej,
wiem wiem ale to sie jakos ulozy po pierwszych paru miesiacach...tak mysle :ico_sorki:
a teraz mi trudno bo przy tych formularzach powinnam zablysnac a ja ledwo co sie moge skupic :ico_olaboga: bo Szymek :ico_placzek:
w sumie to mam jescze bardzo duzo czasu wiec nei wiem czym sie tak naprawde stresuje...

pieniazki tez powinnismy wieksze dostac jak mnie zwolnia oficjalnie...chociaz wiecie ze nie wiem co sie dzieje bo latem ..jakos w sierpniu przyslali list ze za 2 miesiace beda zamykac gabinet....a na razie cisza ... :ico_olaboga: od kumpeli ktora tam jeszczez niedawno pracowla wiem ze planowali zamkniecie i przeniesienie w grudniu zrobic...moze oni chca zebym sie sama zwolinila bo wiedza ze wtedy nie beda mi musieli zapalacic odprawy £800 -3997zl a tylko za zalegle wakacje...a ja sie nie zamierzam sam zwalniac tylko troche to komplikuje moja sytucje pracowa ...bo tak naporawde to nie wiem kiedy moglabym zacac prace ...bo nie wiem kiedy mnie zwolnia... :ico_nienie:

Awatar użytkownika
aneta11
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

12 paź 2011, 11:31

aga216, no to nieźle :ico_noniewiem:

moja tez wlasnie spi :-D

tabogucka

12 paź 2011, 11:32

u nas mała też coś kicha