magad1614 Szymek te zostatnio ulewa...oczywiscie nijak to sie ma z tym jak Twoj Filipek ulewa....ale zdaje sobie sprawe jakie to frustrujace...ja juz sie nawet nie przebieram tylko wycieram zarzygane miejsce (czasem bluzka czasem spodnie czesto wlosy ) i robie co mialm robic ...bo bym ni enadazyla prac inaczej....
[ Dodano: 12-10-2011, 10:16 ]
A moj dziec ostatnio to bardzo polubil i podkakuje w tym zadowolony
http://www.amazon.co.uk/Lindam-Bounce-A ... B000ZGTE56
[ Dodano: 12-10-2011, 10:28 ]
ja cudem jakims skonczylam aplikacje o prace (pare bledow literowek w niej juz po wyslaniu niestety odkrylam

) mysle ze jest duzo powyzej moich kwalifikacji ale byloby super gdyby mnie na interview poprosili
a nawet jesli nie to mam juz przynajmniej ta taka czesc formalna tych aplikacji wypelniona ...typu szkoly ...prace ...referencje...i tylko to kopiowac i wklejac do nastepnych ....i sam ten koncowy list trzeba troche modyfikowac w zaleznosci od pozycji o jaka sie staram...
jest jednak duzo roboty z tym i bardzo ciezko z buczacym dzieciem cos interesujacego z siebie wykrzesac
a niektore posady zostaja zdjete tego samego dnia co ogloszone mimo ze termin do zamkniecia naboui byl np 3 tygodnie ale fakt ze malym druczkiem tam pod spodem jest napisane ze jesli duzo aplikacji dostana to moze tak byc...
ale ja jestem pewna ze to sie rozchdzi po szpitalu ...zanim oglaszaja oficjalnie...bo taka jest procedura ....ze praca musi byc ogloszona a i tak jakis znajomy lub pracujacy w szpitalu ja dostaje
no nic trzymajcie kciuki za moje poszukiwania prosze
co do nianki kontra przedszkole ....dalej nic nie wiem...

zobaczymy co M. powiedzieli w paracy na te srodowe popoludnia....
wogole ostatnio za duzo sie dzieje i powoli nie nadazam ....dziec zabkujacy...szukanie pracy...szukanie niani /przedszkola...rachunki sie pietrza....kasy coraz mniej...ah szkoda gadac...a do tego wlosy znow jakby silniej mi wylatuja ..i cala buzie mam w takich podskornych wielkich bolesnych pryszczach....i zaczelam pozerac ciacha i czekolade...i czuje ze portki sie robia ciasniejsze....
[ Dodano: 12-10-2011, 10:34 ]
dobra nie marudze bo sie rozbecze ...Pora na cyca druga kawe dla Mamusi

prysznic i na spacer...nawet pogoda przeciwko mnie bo tak szaro zdechlo jest
[ Dodano: 12-10-2011, 10:35 ]
magada1614a ten gastrotuuss baby nie pomoglna ulewanie???