[quote="Fintifluszka"]miewam bardzo pelne piersi i sie biedna krztusi i dusi mlekiem przy dostawieniu, [/quoteto samo ma Szymek az mu mleko tam gdzies gleboko wpada bo ma taka chrypke az -tak skrzeczy i gulga...i to juz ktorys dzien tak...
Wogole cos go meczy i mysle ze bez lekarza sie nie obejdzie bo to jego ulewanie jest coraz gorsze wiecej i po kazdym jedzeniu i to ze sie prezy steka macha raczkami i nozkami robi purpurowy i jest niespokojny dzien i noc.......
Cholera boje sie czy to nie refluks...bo to dokladnie tak zaczyna wygladac jak objawy Jerka -mojej ciotki -tylko ze ciut delikatniesze...a z Jerkiem byl duzy klopot duzo lekow i may efekt
do tego chyba ma uczulenie nie wiem na co ...moze mleko krowie bo znow zaczelam pic -a te krostki niby potowki znow sie pojawily i to wiecej ich ...i nawet na piersiczkach juz kilka jest...do tego bardziej mu sie luszczy skora na buzi nad oczami i na glowce...
[ Dodano: 2011-04-30, 23:01 ]
Martwie sie cholernie...
Aaaaaa i przegapilabym prawie-stawiam za Szymcia miesiac!!! Ale mam duze dziecko
[ Dodano: 2011-05-01, 08:00 ]
Dzien dobry
a tu nikogo od wczoraj...hmmm...
Wlasnie zobaczylam ze Szymka suwaczki pokazuja rozny wiek ... musze sie temu przyjrzec....
Ja niedlugo lece do szpitala na opatrunek mam nadzieje ze ostani raz chociaz od wczoraj boli mnie brzuch ...nie wiem miesnie brzucha bo tak dlugo sie starlam ich nie uzywac ze wzgledu na ta dziure a od wczoraj sama wozek wprowadzam i wyprowadzam ( a u nas sa 3 schodki wiec musze dzwignac)albo to ta kurczaca sie macica/polog... bo juz byl tylko taki sluz zoltawo -brazowy a teraz znow widze wiecej krwi...wiec dolaczam do pytania Sejany ile trwa polog??? bo u mnie to juz 4 tygodnie...
Aaaaa i po jakim czasie mozna sie znow sexic???
[ Dodano: 2011-05-01, 08:03 ]
oj o pologu sama znalazlam taki artykul
Odchody połogowe pojawiają się bezpośrednio po porodzie i zanikają po dwu tygodniach, choć często utrzymują się jeszcze w 6. tygodniu.
[ Dodano: 2011-05-01, 08:11 ]
a co do sexu to tyle znalazlam:
Pamiętaj też, że nie powinnaś współżyć płciowo dopóki nie zakończą się odchody połogowe, a najlepiej poczekaj aż lekarz „wyda zgodę na sex”.
no tak...tylkoze tu nie ma ginekologa jako takiego ...a nie wiem czy lekarz pierwszego kontaktu ma mozliwosc wydac taka zgode...