hej
ja za Wami już nie nadążam
Wróciłam do pracy,od rana do popołudnia siedzę w firmie.Jak wracam to nie wiem,czy najpierw się zająć.Ale i tak sie cieszę,że pracuję
Ogromna odskocznia po tylu latach siedzenia w domu
laupina dla Filka
Napisz,gdzie jest ta magiczna kraina??Bo Piotrek miał jechać z przedszkola tam na wycieczkę,ale kazali wpłacać po 60 zł i dużo rodziców zrezygnowało z wyjazdu
I odwołali z powodu braku chętnych.A ja Piotrkowi niepotrzebnie obiecałam,że pojedzie i teraz jest rozpacz
Kuba tez uwilebia iśc do dziadków i jest dokładnie ja Ty opisujesz, ze tam może wszystko a potem ja znim do ładu w domu dojść nie mogę bo wszystkimi by żądził i rozkazywal tak jak to robi u dziadków
jakbym o swoich teściach czytała.Co my z mężem zabronimy-dziadki pozwolą.Góra czekolady na obiad-owszem u dziadków to możliwe jeśli tylko dziecko ma takie życzenie
Babcia zbyt wolno robi herbatkę?Iza tupnie nogą i babcia w podskokach do niej leci ze szklaneczką.A potem my z mężem nie możemy sobie rady dać z dziećmi
eh,szkoda słow
Muszę się pochwalić się,że moje dziecko dziś wcale nie płakało
i powiedział mi, ze bardzo lubi chodzic do przedszkola tylko wstawac rano mu się nie cche
haha,dobry agent
Mój Piotrek nawet chętnie chodzi.Tzn rano nieraz trochę marudzi,ale za to jak go odbieram to się wkurza,że za szybko po niego przyjeżdżam
Ostatnio siedzi w przedszkolu od ok 8 do 15 i mu mało
Dzis mieli robione zdjęcia,a we czwartek mają pasowanie na przedszkolaka
Tylko spanie mu się pochrzaniło
Dawniej wracał z przedszkola,jadł obiad i ucinał sobie drzemkę
Ostatnio coraz częściej mu sie zdarza,że po przedszkolu goni po domu,twierdzi,ze nic a nic nie jest zmęczony.Koło 18 zasypia nagle nawet w pozycji siedzącej
I śpi do rana
Mycie na ogół po łebkach dosłownie na śpiocha