Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

23 sty 2009, 18:34

a co do porodu, to mi jakoś nie spieszno
jeszcze nie chciałabym rodzić , jakoś dobrze mi z tym brzusiem, dobrze się czuję w ogólnie jakoś tak jeszcze bym sobie chciała w :ico_ciezarowka: pochodzić :-D
no nie dziwie sie bardzo ładnie wygladasz..ja to miałam mega brzuch w porównnaiu z Toba..ale tez nie narzekam bo ciąża prawie mi przeszła bezproblemowo :-D :-D tak ze za dwa latak mysle o kolejnym dzidziusiu

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sty 2009, 18:41

no nie dziwie sie bardzo ładnie wygladasz..
dziękuję :-)
.ja to miałam mega brzuch w porównnaiu z Toba..ale tez nie narzekam bo ciąża prawie mi przeszła bezproblemowo :-D :-D
:-D :-D :-D :-D :-D
tak ze za dwa latak mysle o kolejnym dzidziusiu
ale fajnie :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
to juz o kolejnym maleństwie myślicie :-D
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

23 sty 2009, 20:04

dobrze że zajrzałaś manenka, ja tak myślałam że z siostrą się może żegnasz, ale że nic nie zajrzałaś to przeszło mi przez myśl że może coś sie dziać zaczęło.

marcia - 2 latka to troszke mało - ja jestem b zadowolona że zaszłam jak ola już 3 miała bo rozumiała że na rączki jej nie wezmę, że muszę się położyć itd.ale oczywiście zobaczysz jaką panną będzie milenka później :-)

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

23 sty 2009, 21:05

dziewczyny co bralyscie jak bylyscie chore,przeziebione? bo mnie chyba coraz bardziej rozklada. probowalam sie nawet dodzwonic do mojej ginki ale nie odbiera jak zwykle... wyslalam meza po Paracetamol jedynie????

Beatris60

23 sty 2009, 21:36

jedwabna - paracetamol, syrop prawoślazowy albo mucosolwan, rutinoscorbin możesz, tantum verde.

Awatar użytkownika
jedwabna

23 sty 2009, 21:45

Beatris dzieki wielkie.dzwonie do meza zeby kupil i klade sie spac. papa :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2009, 01:38

dobrze że zajrzałaś manenka, ja tak myślałam że z siostrą się może żegnasz
no i się nie myliłaś :-)
ale że nic nie zajrzałaś to przeszło mi przez myśl że może coś sie dziać zaczęło.
bałam się , że jak tu wejdę to z godzinę się nie oderwę od kompa i zostanie mi mało czasu

jedwabna, ja mogę ci podać norweskie leki, a wiec bez sensu :ico_noniewiem:
ale Beatris cie poratowała

mój synek dziś normalnie tak fika w brzuszku
od 17 jak zaczął to skończyć nie chce, jakiś 7 bieg mu się włączył :-)

dobranoc wam

Beatris60

24 sty 2009, 11:06

cześć :-)
jedwabna jak zdrówko? jeszcze domowe sposoby oczywiście dodaj - mleko z miodem z czosnkiem, herbata z cytrynką lub malinowym soczkiem i inhalacje - mi ten kaszel wyleczyły z wody i sody lub soli- tylko nie wolno sie nakrywać i rozgrzewać w ciąży więc na pół szkl. wody wrzątku sypiesz łyżeczke sody oczyszczonej i nosek, usta tam wkładasz i oddychasz - b na drogi oddechowe pomaga.

my po śniadanku, m z olą jadą dziś do kina na "sezon na misia 2" ja poprasuje i posprzątam w tym czasie. poza tym żadnych planów na dziś.

Awatar użytkownika
jedwabna

24 sty 2009, 12:45

jedwabna jak zdrówko?
a no dzieki lepiej lepiej. tak mi sie wydaje. skoro wstalam rano i zrobilam placek to musi byc lepiej,chociaz troszke mi sie w glowie rano krecilo. wczoraj wzielam ten paracetamol, dzis rano tez no i ciagle pije herbatke z cytrynka. mam nadzieje ze przejdzie. gardlo mnie nawet nie boli,tylko dusi mnie i katarsis ogromny :ico_noniewiem: :ico_chory:
poza tym żadnych planów na dziś.
czasami jest dobrze nie miec planow. mozna sie zrelaksowac i odpoczac,zwlaszcza ze praktycznie codziennie czlowiek za czyms goni...

a my jedziemy zaraz z plackiem do moich rodzicow na kawke, potem z plackiem do tesciow a na koniec zawozimy moich rodzicow na wesele. ehhh tez bylsmy zaproszeni ale i chora jestem i nie wysiedzialabym. pewnie po gora 2 h chcialabym isc do domu wiec sensu nie ma tam sie pchac. pozatym obciach jest sie pokazac w sukience z takimi zapuchnietymi kostkami :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2009, 13:58

cześć dziewczyny

ale u nas dziś śniegu napadało :ico_olaboga: i cały czas sypie :-D
mąż właśnie godzinę z łopatą biegał i odśnieżał bo nawet do sklepu nie ma jak wyjechać z garażu :-)
a my zaraz jedziemy do sklepu po tv i lodówkę
bo jeszcze nie kupiliśmy bo chcemy je wsiąść na arty a karta do bankomatu nie przychodziła, a my żeby wsiąść na raty musimy mieć ta kartę, no i przyszła tydzień temu i w końcu kupimy lodówkę i tv :-D
bo tv mam ale pożyczony od siostry, a wiadomo trzeba swój kupić
a lodówki nie mamy wcale , jedzenie w pralni trzymaliśmy bo tam zimno

jedwabna, no to masz zalatany dzień , ale fajnie szybko ci zleci :-D
dobrze, że już lepiej ze zdrówkiem :ico_sorki: ale kuruj sie dalej puki całkiem się nie wyleczysz :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Beatris60, no to czeka cie dziś leniuchowanie :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”