Aga WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 28 URODZIN!!!!!
:ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
Dużo zdrówka, miłości i pociechy z chłopców!!!
Już pojechaliście chyba na pogrzeb, takze dodatkowo dołączam kondolencje...
karolas, dobrze że malcia ma sie już lepiej!!! JA też dziś zrobiłam pranie, tylko czeka na mnie jeszcze w pralce do powieszenia, ale tak mi się nie chce ze szok!!! Poprasowałam wcześniej także luzik, a bartuś nawet zdążyła chwile być na spacerku a potem jak mu sie oko przymykało to migiem do domu żeby wykorzystać jego sen na zjedzenie obiadku w spokoju!!
Dzis już drugi dzień jak przesypia bartuś w jednym ciągu noc, no z jedną pobudką tylko, ale do 8 rano. Dziś raz się przebudził jak grzmiało o 2:30, podałam smoka i dalej spał. A wczoraj tak samo. Myśle że mamcia dobrze pisała ze chyba nie umiał sobie sam przejsc między fazami snu, ale chyba juz sie zaczyna uczyć! I to sam!!! Bez mojej jakiejs specjalnej ingerencji!! Moje Słoneczko takie dzielne!!!!
A spodziewałam sie że może być nie za fajnie bo zawsze jak poszalejemy z Łukaszem w nocy to akurat jak na złość bartuś budzi się co chwilkę i chodzę rano jak zombie!!! A tu taka niespodzianka!!!
Agata Mróz nawet nie mogę nic pisac na ten temat bo nie jestem w stanie... Rzadko zadzają sie aż tak tragiczne historie jak ta.... Boże, miej jej całą rodzinę w opiece...
anilewe czekam na wieści od lekarza!!! Ależ ja byłam podekscytowana przed pierwsza wizytą!!!! Pamiętam ten stresik!!! Ale było cudownie!!!