Szymek wstał z bólem gardła, do tego te smarki żółte

ziolo prześlij w wolnej chwili ten przepis, bo smaku narobiłaś i na dniach bym spróbowała :)
miłej niedzieli

na pewno wszystko będzie dobrze, mnie dziś troszkę pobolewa w pachwinach i w dole brzuszka, ale pewnie dlatego, ze długo stałam w kuchni, bo robiłam placek i rolady na obiad, teraz po obiadku muszę odpocząć,Jutro popołudniu wizyta u ginka. Mam nadzieję, że powie mi, że szyjka trzyma i długa, bo miałam ostatnio takie bóle jak na @ i wczoraj takie nieprzyjemne kłucia, jakby szpilkę mi ktoś tam wbijał ostro.
trzymam wiec kciuki za wizyte kochanaJutro mam wizytę u innej gin w sprawie moich wyników
zleci kochana nawet sie nie obejzyszJejku ja dopiero w 15 tygodniu Jestem, a juz wszystko chcialabym mice gotowe an przyjscie maluszka
zdrówka dla synusia i jeszcze raz zdrówkajutro nas czeka wizyta u lekarza
majteczki równiez juz dostałam,tak tak ja wiem będę się pytała tam na FB jeszcze dziewczyn o reszteJa z chęcią oddam majtki siateczkowe rozm. 40
Nadal mam opory,dlatego tez jeszcze tak na prawdę łózeczko schowaliśmy do piwnicy i wózekwidze ze przygotowania wyprawki poszly pelna para a jeszcze nie dawno sie tak wzbranialas od kupna czego kolwiek
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość