Dobry wieczor kobitki
ja tu widze zewsyztskie juz w lozkach :) kolorowych snow moje dziewczynki buziaczki
u nas dzis dzien szalony bylam z mama na spacerku na bazarku potem wrocilysmy i pojechalam do kolezanek (przez stacje benzynowa bo zapalila mi sie rezerwa pierwszy raz w zyciu tankowalam ale nerw czy dobre paliwo czy dobrze zakrecilam bo pan ktory nalewa poszedl cos robic i nie mogl mi zatankowac) i dojechalam w koncu zaparkowalam postalam w korkachale co tam wlaczylam sobie super muzyke i bylo ok :) powciskalam sie hihih i poejchalam do kina z dwoma kolezankami ze studiow na film "Ratatuj" fajna komedia dla dzieci :) ale ze one sie uparly to poszlysmy a potem na goraca czekolade do wedla
):) hmmmmmmmmmm pyszna
):) polecam :)
i wrocilam do domu na 20 szybka kapiel i ogarnelam i teraz pije oczywiscie piwko z soczkiem i ogladam na tvn domino day ale zaraz chyba pojde w kime :) bo padam zaganiana dzis bylam :)
a tak apropo to:
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA
EMILKI NA 8 MIECHOW DUZO SLODYCZY CIOCIUNIA I MACIUS ZYCZY :)
a wogole to
Aga super saneczki kocyk pod spodem i co taki spiworek???
Aga schudniesz spokojnie tego dni napewno ebdziesz najpieknijesza
):) super fotki
Nana ja dzis zabiegana stawiam piwko :) chcesz???
Beti kolorowych snow spj smacznie i wypocznij nie mozesz tak biegac musisz troche odpoczac
Urmajo super fotki dobrze ze Maje juz zaszczepilas oby teraz juz bylo wsyztsko dobrze
buziaki gorace nie pamietam wiecej jak zapomnialam to
buziaki aapapa spokojnej nocki i do jutra jutro weekend ja mam weekend imprez
albo i moze :)
[ Dodano: 2007-11-16, 23:28 ]a zapomnialam fajna piosenka
Nana usmialam sie
[ Dodano: 2007-11-16, 23:29 ]dobranoc kochane idz spac maniaczko moja ulubiona
):) buziak dla Ciebie