asika82
4000 - letni staruszek

05 gru 2007, 10:28

wiatajcie! wczoraj miałem dzień jak myszka nic mi sie nie chciało i coraz bardziej boli mnie kregosłup i po umyciu szyby w kominku czułam sie jakbym cały dom wysprzątała. a dzisaj miałam piekny sen. śniło mi sie, że byłam na jutrzejszym usg i dzidzia tak pieknie sie uśmiechała do mnie i była taka śliczna i pipeczke miała :-D taki cudny sen, może już jutro sie spełni, a może nie :-D

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2007, 10:50

asika82, moze sie spelni sen jutro:)
a ja jestem zla :ico_zly: bylam pewna ze za listopad nie musze placic pradu bo nie mialam blankietu,patrze dzis na fakture a tu jak byk musze zaplacic brrrrrr ten grudzien mnie zrujnuje mam takie tyly z oplatami w tym miesiacu ze nie dowiary :ico_zly:

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

05 gru 2007, 11:03

Asika to ja taki sen miałam w nocy po wizycie, jak już wiedziałam co tam siedzi. Julcia tez się do mnie tak ślicznie uśmiechała. Życzę Ci aby sen się spełnił. A jak się nie spełni w sensie tej pipeczki to i tak będzie super - aby się uśmiechało do mamy :-D

Edit grudzień zawsze jest najgorszy pod względem funduszy. My też rano policzyliśmy co jeszcze trzeba opłacić i masakra z kasą wyszła...

Ja drugi dzień w domku. Nadal happy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2007, 11:11

mamamonia pisze:My też rano policzyliśmy co jeszcze trzeba opłacić i masakra z kasą wyszła...
nie wiem kto te oplaty wymyslil :ico_zly: gdyby nie one to bylo by tak fajnie :ico_oczko:
ja zmykam na zakupki

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

05 gru 2007, 11:59

edit53 pisze:gdyby nie one to bylo by tak fajnie :ico_oczko:

ahhh byłoby zbyt pięknie...

witajcie kochane!
ja już poprasowałam, wyniosłam pościel na balkon, bo u nas piękna pogoda!!
za chwilę idę łepetynkę umyć i za obiad trzeba się brac...
umówiłam się dziś z kuzynką, że do niej przyczłąpię, trochę ruchu na pewno mi nie zaszkodzi zwłaszcza na taką pogodę :-D tylko kurde miałyśmy się na jakąś godzinę jeszcze dogadac a ja się nie mogę z nią za cholerę skontaktować :ico_olaboga: , mam nadzieję że jeszcze mi się uda...
mówiła mi ostatnio, że mi ciuszki przygotowała - ona ma synka, który będzie o rok starszy od mojego, urodził się w marcu br., nie wiem czy je dziś ze sobą wezmę, ale może się skuszę, będę miała co w domku przeglądac hehe :ico_oczko:

życzę Wam milusiego dzionka buziaki

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

05 gru 2007, 12:06

asika82 pisze:coraz bardziej boli mnie kregosłup

łoj mnie też.W nocy to nieraz nie moge podnieść się zeby iść siku, nie mówiąc już o ubieraniu butów ,sobie czy małej,a po goleniu nóg nie mogę się odprostować, jakoś szybko mnie tym razem kregosłup dopadł, z Emi dopiero w 7 miesiącu.
Za to wczoraj wieczorem miałam taką zgage po oponkach ,że myślałam ze mi przełyk wypali, wydoiłam dosłownie litre zimnego mleka duszkiem :ico_haha_01:
edit53 pisze:ten grudzien mnie zrujnuje mam takie tyly z oplatami w tym miesiacu ze nie dowiary

mnie też, najwiecej rachunków, do tego jeszcze ubezp samochodu,koszta przyjazdu chłopa,prezwenty, zakupy na święta, gin+usg, a i jeszcze w tym miesiącu czeka nas mechanik samochodowy,bo coś pompka paliwowa nie zasysa czy cuś tym stylu,to chyba bedzie ogromny koszt bo chyba nowa ponad 2tys zł :ico_szoking: Trza chyba skok na bank zrobić :ico_haha_01: może coś zorganizujemy?

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

05 gru 2007, 12:37

eVe80 pisze:... nim sie obejrzysz to na nowo tu przyjedziesz.

mam nadzieje bo nie chce mi sie tu wcale siedziec tylko te zasrane pieniadze nas tu trzymaja :554: pogoda wstretna sie zrobila typowo irlandzka wieje ze malo glowy nie urwie pada a za chwile slonce swieci co pol godz zmiana :ico_olaboga:
a co do polskich cen to ja po prostu sie przerazilam podczas tego krotkiego pobytu ceny kosmiczne :ico_szoking: zupelnie nie na kieszen polskiej przecietnej rodziny calkowite dysproporcje w stosunku do zarobkow!a jesli chodzi o zabawki to juz nawet nie ma o czym mowic :ico_puknij: mialam kupic chrzesnicy prezent tam bo jechalam z jednym bagazem na mnie i dzieci wiec pomyslalam ze nie bede sie obladowywac ale jak weszlam do sklepu to szybciej wyszlam i kupie tutaj napewno taniej i dam meza kuzynowi bo bedzie jechal na swieta.I to jest glowny powod mojego rozdarcia czy lepiej tu czy w polsce :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2007, 12:50

Emma pisze:Trza chyba skok na bank zrobić :ico_haha_01: może coś zorganizujemy?
ja dzis duzego lotka puscilam jak nawet 5 nie wpadnie to robie skok z toba :ico_haha_02:
Magda Sz., u nas dzis wyjatkowo sloneczko swieci chyba wiosna idzie :ico_oczko:

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

05 gru 2007, 12:55

edit53 pisze: dzis duzego lotka puscilam jak nawet 5 nie wpadnie to robie skok z toba

fajnie by to wyglądało kilka babek z brzuchami pod nosem rabują bank :-D Pewnie by nam kase dobrowolniwe oddali coby nas nie stresować :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-12-05, 12:17 ]
czytałyście o tym :ico_haha_01: ?
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 34486.html

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

05 gru 2007, 14:42

Emma, to i ja się do skoku dopisuję :-D
Emma pisze:fajnie by to wyglądało kilka babek z brzuchami pod nosem rabują bank :-D Pewnie by nam kase dobrowolniwe oddali coby nas nie stresować :ico_brawa_01:

fajnie by było fajnie, może i na policje by nic nie zgłaszali żeby nas nie ciągać po sądach - ehh pomarzyć dobra rzecz :-D

ja zmykam się szykowac, udało mi się w końcu skontaktowac z Pati...
odezwę się wieczorkiem buziole

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”