madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

08 cze 2008, 21:25

Zaczela od skurczy, wody poszly i ciagle nie moze urodzic. Ma strasznie silne, ale rozwarcie tylko na 2cm. Dzidzia nie schodzi do kanalu rodnego i biedna strasznie sie meczy
współczuje bardzo
ja jak byłam juz na sali przedporodowej to lezała dziewczyna która była dwa dni juz w skurczach z 2 cm rozwarciem i nic sie nie działo. Męczyła sie okropnie.Na trzeci dzien wzięli ją na wywołanie, ja o 13 urodziłam a ona biedna do 15 dalej sie męczyła, dopiero po 15 zrobili jej cesarke. nigdy nie słyszałam zeby ktos tak krzyczał z bólu :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-06-08, 21:33 ]
Widze Gonię na horyzoncie :ico_brawa_01: :ico_oczko:

mariola
Jestem mózgiem tego forum!

08 cze 2008, 21:36

dziewczyny tak pisalyscie o tej smierci ze az sie rozplakalam jakis zly dzien mam bo cos mnie grypa bierze.Wstyd sie przyznac ale meczu nie ogladam bo nie lubie chociaz jak poczytalam was to przelaczylam na polsat.Amelka zasnela o 8 ale julka wrzeszczala ze zimna woda leci i ja obudzila no i teraz julka spi tata w pracy a ja mecze sie z amelka.

[ Dodano: 2008-06-08, 21:38 ]
Tagar napisał/a:
Iwona, wybacz ze tak podpytuje, ale powiedz jak Majka to zniosla? Plakala potem? Bolalo? Cos sie potem dzieje? Czy w ogole zapomina? No i sam moment przekluwania?
ja tez chce amelce przebic tylko sie nie umie wybrac julce przebilam jak miala niecaly roczek i tez nie plakala dlugo tylko raz sobie zaciagla kolczyk i pozniej jej troche ropialo

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

08 cze 2008, 21:39

Hej Kobietki!!!!
No jestem wreszcie :-D Dużo mi się rzeczy złożyło na tą moją nieobecność. Najpierw sprawdzałam matury przez 2 weekendy, potem chrzciny a końcu wylądowałm na trochę u moich rodziców. Jeszcze Was nawet nie poczytałam, zaraz zacznę. Śmieszna sytuacja się przed chwilą wydarzyła, wstawiłam zdjęcie Karolka na "naszej klasie" i od razu dostałam komentarze od naszych dziewczynek :ico_haha_01: więc szybciutko tu zaglądam. Dzięki za życzenia dla Lolka.Ja składam wszystkim zaległym jubilatom no i tym bieżącym. Jak poczytam to napiszę więcej. papa!!!!

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2008, 21:39

Mariola u nas Majka zasnela po 19 ale po 20 wstala i teraz kibicuje polakom ale jakos bezskutecznie :ico_placzek: mam nadzieje ze w drugiej polowie sie zmieni

no ale jakby nie bylo to polak strzelil bramke :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

08 cze 2008, 21:40

Widze Gonię na horyzoncie
ale mnie wypatrzyłaś spryciaro :))) Buziaczki

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 cze 2008, 21:41

I ja przyglądam się meczykowi.. Polacy pewnie jak zwykle przegrają, chociaż jeżeli będzie odwrotnie to będę mile zaskoczona.
A ja dziewczyny jestem strasznie zla mamy tutaj cyfre no i nie mamy polsatu ogladam mecz na hiszpanskiej telewizji no ale oni nie puszczaja wszytkich meczy i nie wiem jak bedzie z nastepnymi
My w Londynie mamy cyfrowy polsat - zarejestrowany jest na Rafała i akurat jak wróciliśmy od niego do Warszawy to jeszcze tego samego dnia przyszła nam nowa karta do dekodera. Rafał więc podał mój adres i wysłali nam tą kartę do mnie do domu ale przez ten strajk poczty jeszcze nie doszła. No i Rafał jak wrócił do Londynu to powiedział, że oczywiście telewizja polska nam nie działa :ico_zly: Mam nadzieję, że dojdzie przed moim wyjazdem. Wogóle też przez ten strajk nie można na poczcie nic załatwić. Ani wpłacić pieniędzy za zamówienia na allegro ani też paczki nie dochodzą :ico_zly:

Ostatnio w aptece spotkałam koleżankę z klasy z podstawówki.. w ciąży jest.. dopiero 14 tydzień ale brzuch już widoczny mocno. Tak z nią rozmawiam.. powiedziała, że ma zagrożoną ciążę i powinna cały czas leżeć w domu. I jest to jej 3 ciąża - 2 poprzednie poroniła - pierwsza w 17 tygodniu, druga w 25 :cry: . masakra. Ona ma zbyt krótką macicę czy coś.. :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-06-08, 21:46 ]
Jakoś tak zasmęciło się u nas :-/ Trzeba to zmienić :ico_haha_01:

No rzeczywiście Gonia ledwo wstawiłaś fotke na NK a komentarze się posypały :ico_haha_01:

madziarka81

08 cze 2008, 21:47

madziarka81 napisał/a:
Widze Gonię na horyzoncie
ale mnie wypatrzyłaś spryciaro :))) Buziaczki
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ]

Druga połowa sie zaczyna, zobaczymy jak bedzie choc nie wierze w cuda :ico_oczko:

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 cze 2008, 21:50

A wiecie co mój kochany narzeczony zrobił??? Pisałam Wam, że zahaczył się na libcji u znajomych.. Tak tam zabalował, że dzisiaj do pracy nie poszedł :ico_zly: Pierwszy dzień po urlopie :ico_zly:
Rafał się nie odzywał do mnie więc napisałam do tego kolegi u którego był.. Mariusz mi odpisał, że Rafał wrócił cały i zdrowy do domu i, że pewnie śpi bo mówił, że będzie spał całą niedzielę. Tak się wkurzyłam.... :ico_zly: Tego mojego to wystarczy z oka spuścić.. Poczuł swobodę i prosze.. yhhhh, co za facet :ico_puknij:

madziarka81

08 cze 2008, 21:53

CleoShe, no to nieźle :ico_olaboga:

mariola

08 cze 2008, 22:02

dziewczyny wciaglyscie mnie w mecz

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”