asiula_o, u nas Jasiek z zapartym tchem ogląda "klub przyjaciół Myszki Miki, leci na disney chanel, od 8.20 do 9 więc mam czas posprzątać, bo on siedzi w miare spokojnie i ogląda, no i jeszcze "Małpy w kosmosie" 1.20 mim Młody ma wyjęte z życiorysu siedzi i patrzy jak w obraz, teletubisie mu jakoś niepodeszły, teraz jeszcze polubił "niedziwiedz w dużym niebieskim domu" i "dom na drzewie", które lecą na mini mini. Ja myśle, ze nasz Jasiek nie ogląda za wiele bajek, bo w większości przypadków to jest 2x dziennie po 15 min, oczywiście TV gra u nas prawie cały czas ale to bardziej po to żeby nie było głucho w domu, a nie żeby go oglądać, są też takie dni, że nie oglądamy TV w ogóle, dopiero jak P wróci z pracy..
My dzisiaj mieliśmy Hardcore z Jasiem tzn ja miałam, poszedł spać o 11 obudził się 25 min później z takim płaczem, że głowa mała, płakał tak dwie godziny, byłam już w takiej desperacji, że przyprowadziłam do mieszkania wózek (swoją drogą podziwiam wszystkie mamy, które tachają wózki na piętra w blokach.. ja po 15 schodach wnoszenia pustej 6 kg spacerówki miałam dość, a co dopiero jakby trzeba było jeszcze dziecko i zakupy nosić.. masakra..) W każdym razie Jasiek się wypłakał i usnął mi w tym wózku mniej więcej po godzinie wożenia, wiec wystawiłam go na korytarz i spał przy otwartym na oścież około 40 min, tak dzisiaj wyglądał nasz spacer, bo po tych przebojach nie miałam już za bardzo i czasu i siły, żeby z nim spacerować..
dziękuje za miłe słowa, zdjęcia wg mnie normalne, Jaś dmuchał świeczke i zgarniał kase z moją mamą, ja biegałam w kuchni..
aaa chciałam Wam powiedzieć, że ja już nie mam profilu na Naszej Klasie, skasowałam go bo mnie zrażnił ten portal, pamiętam jak zakładałam profil to było tak "normalnie" a teraz jakieś sledziki, coś jakby gadulec i prawie fotka.pl. masakra.. ale i tak wszystkie ciekasze zdjęcia będę wrzucać tutaj
Teraz Jasiek już spi, więc mam luz, musze jeszcze posprzątać po obiedzie, bo miałam lenia po południu, poszukać smoczków Jasia na noc ( mamy chyba z 6 szt. bo ja nie mam cierpliwości szukać w nocy jak się przebudzi, gdzie on wypluł smoczek, wiec podaje mu nowego, ale dzisiaj przez te przeboje smoczki rozrzucił po całym mieszkaniu, w ogóle 2 mi się zgubiły i nie moge znaleźć
) myśle, żeby go zacząć oduczać smoka na wiosne, będzie miał 1,5 roku, a to ponoć dobry moment na oduczanie smoka i nauke nocnikowania..