[ Dodano: 09-09-2011, 17:09 ]
Nie no ja swojego wypierdka nie oddamA ja ,że u mnie kolejna dziewczyna, jak coś to się zamienimy

a u ciebie na co czekamy jajucha czy ich brak ??o tak,tak bo ja w piątek mam USG

Nie no ja swojego wypierdka nie oddamA ja ,że u mnie kolejna dziewczyna, jak coś to się zamienimy
a u ciebie na co czekamy jajucha czy ich brak ??o tak,tak bo ja w piątek mam USG
no to rzeczywiście tydzień pełen emocji ;) oczywiście za wszystkich będę trzymać kciukio tak,tak bo ja w piątek mam USG
nie dziękuję ,żeby nie zapeszyć tfu tfu .co by Jadzia nam swoje jajeczka pokazała
Nie no ja swojego wypierdka nie oddam![]()
![]()
Ewentualnie wypożyczę
a mówiłam co by nie szalećwierze w to że jednak Amelce nie dokleiliśmy przez te 2 tyg jajaeczek z R
ale na prawde jestem ciekawa co mi tam w brzuchu siedziIka202 napisał/a:
Nie no ja swojego wypierdka nie oddam Ewentualnie wypożyczę
tak co by mężulkom niezły numer zrobić
wiem wiem że raczej nic nie dorobiliśmy to taki żart był rzecz jasnaa mówiłam co by nie szaleć![]()
bo takim to za mało swoje zrobili i jeszcze dorabiać muszą
![]()
![]()
a tak serio to gdyby to było możliwe to większość z nas by już tam trojaczki nosiła
![]()
więc na pewno nic nie dorobiliście
no niestety ja też mam tak coraz częściejwszystko ale to na prawdę wszystko jest w stanie doprowadzić mnie do nerwicy ,a nie daj Bóg wchodzić mi zdanie ,ale wykładać przy mnie swoje mądrości ,skoro ja wiem swoje
a to wizę ,że prawie wszystkie tak mamya właśnie jak u was ze sprawami że tak sie wyrażę łóżkowymibo u nas kiepsko ....jakoś ja nie mam chęci wiec i mąż nie pocieszony
no powiem ci tak u nas na początku nie było w ogóle chęci później ,chęci straszne a teraz znowu braka właśnie jak u was ze sprawami że tak sie wyrażę łóżkowymi bo u nas kiepsko ....jakoś ja nie mam chęci wiec i mąż nie pocieszony
no mój mąż robi wszystko aby mnie nie irytować chociaż też potrafię na niego najechaćno niestety ja też mam tak coraz częściej i sama się na siebie wkurzam bo później mi przechodzi i zaczynam wyć ,że się z Miśkiem pokłóciłam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość