Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

27 lip 2012, 13:33

siemanko wszystkim :ico_brawa_01:
dotarliśmy po tygodniu nieobecności, w sam raz na Filipowe pół roku :-D również nie wiem, kiedy to zleciało :ico_noniewiem: oczywiście najlepszego dla Lili i bliźniaczki-Martynki :ico_brawa_01: filmik rewelacja Mad :-D

wróciliśmy do domu wczoraj przed północą. Filip marudził w drodze, ale tu mu się akurat nie dziwię, bo też bym nie wytrzymała tyle godzin unieruchomiona w foteliku. jechaliśmy dość powoli, z częstymi przystankami, żeby go przewietrzyć, na szczęście przed 20 jak usnął to obudził się dopiero o 6 rano w swoim łóżeczku. echh, widziałybyście tą radość, jak go mąż wyciągał z łóżeczka - myśleliśmy, że Filip odleci, tak przebierał wszystkimi kończynami, do tego taaaki banan na buźce, tak jak by się cieszył, że jest w domu :-D
tydzień minął nam fajnie, były przede wszystkim dłuuugie spacery i rejsy statkiem po jeziorach. co prawda mieliśmy małe problemy z kupami i zaczerwienioną pupą (krem nie dawał rady, dopiero mąka ziemniaczana zdziałała cuda :ico_szoking: ), oczywiście jak przyszło nam jechać do domu, to wszystko się unormowało :ico_noniewiem: ale ogólnie było fajnie, jak spojrzę na mapę, gdzie byliśmy, to mnie to przeraża :ico_puknij: może potem wrzucę parę fotek mojego małego żeglarza :-D

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lip 2012, 15:13

nostromo20, nawet Filip wie gdzie najlepiej - w domu :-D Najważniejsze, że wyjazd udany :-) Dla potwierdzenia poprosimy foteczki ;-)

No i prezent dla Martynki w postaci zdjęć gotowy:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lip 2012, 20:31

hej

Mad. hehhee ale MArtyśka agenciara jest :ico_brawa_01: to do filmiku ,a na fotkach jak zwykle rewelacja ,strasznie fotogeniczna panienka z niej :-D

Moja Lena dziś przez ten upał spać nie może zasypia i po 20 minutach oczy otwarte :/ jeszcze wszystko było by ok gdyby nie to jej marudzenie

buziaczki dla wszystkich dzieciaczków obchodzących swoje świeto Lilianka Filipka i Martynki

zaklin
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

27 lip 2012, 21:56

Przeżyłyśmy ten upał. Na spacerek wyszłyśmy przed południem, ale długo nie połaziłyśmy, nie dało rady, dopiero wieczorny spacerek był przyjemny.

Martynka jak modelka na tych fotkach, śliczna :-)

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

28 lip 2012, 09:13

witajcie!
Na poczatek wszystkiego najlepszego dla forumowych jubilatów wczorajszych i dzisiejszych. :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
ja tez stawiam :ico_tort: za 5 miesiecy Oli!!!
Mad- zdjecia jak zwykle rewelacja!!
witam nowa mamuske, niewilka róznica miedzy naszymi dziewczynkami;)
u nas ok. mielismy troche zamieszania z tym okie u Sylwii ale okazao sie ze to obicie nerwu i powoli wroci do normy.
Ola okropna w upały i jeszcze kaszlec zaczeła, ach ta pogoda :ico_olaboga:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lip 2012, 17:46

Buziaki dla Hani Patrysia i Oleńki za kolejne miesiące :-)
My nie pojechaliśmy do Zakopanego, bo D. wrócil bardzo późno i nie chciałam go naciągać jak widzialam że pada ze zmęczenia.
Chcemy jutro jechać, ale zapowiadają mega burze i się boję z maluchem...

Duchota koszmarna i ukrop.
To nie pogoda do miasta.
Tylko taką docenia się nad wodą. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

28 lip 2012, 20:03

Ogromny buziak dla forumowych solenizantow wczorajszych i dzisiejszych :-D

U nas tez gorac straszny. Siedzimy na dzialce to prynajmniej cztery litery w basenie mozna zamoczyc :-D

agasio, dobrze ze to nic powaznego z okiem :ico_sorki: my idziemy 2 sierpnia do okulisty bo Borys ma na oku rybia luske. Ciekawa jestem co lekarz na to powie. Mam nadzieje ze sie tego chirurgicznie nie usuwa :ico_sorki:
Gabi, fajnie ze sie wam zakupowy wypad udal :ico_oczko: my z Emilka mamy w przyszlym tygodniu babski wypad do kina na madagaskar :-D

Z nowych rzeczy to 23 pazdziernika Emilia definitywnie ma usuwane migdaly. Ja juz mam stresa jak to bedzie :ico_chory:
Poza tym Borysowi nie moga przebic sie jedynki. Cholery dostaje i ma problem z zasypianiem. Od dwoch dni dostaje na noc paracetamol

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lip 2012, 20:07

Borys ma na oku rybia luske
Co to jest ?
23 pazdziernika Emilia definitywnie ma usuwane migdaly. Ja juz mam stresa jak to bedzie
Bedzie dobrze~!
Borysowi nie moga przebic sie jedynki.
Biedaczek :(

Ja uciekam na maraton filmowy :-)

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2012, 07:41

hej
ja wpadam tylko tak na chwilę jak po ogien poki dzieci spia
od czwartku pracuje miałam na 14 i do 21 jutro mam na 8
po pracy wieczorem to tylko kapiel i spanie nie ma czasu na net każdą wolną chwilę poświecam dzieciom
zobaczymy jak bedzie jutro
ogolnie nie jest ciezko po pierwszych dwoch dniach bolą mnie mięśnie o ktorych istnieniu nie wiedziałam
mama i R. doskonale sobie radza dzieci nie marudza i jest ok
po pracy gdy wracam odrazu przystawiam Melkę do piersi a do drugiej laktator i takim sposobem mamy mleczko na kolejny dzien (i z rana tez ściągam podczas jednego karmienia) nadwyżki mrożę gdy widzę że w lodówce stoją już 3 buteleczki to wiem ze kolejnej nie ma co dostawiac bo szkoda mleka by za dlugo stalo i trzeba by wylać jak zajdzie potrzeba to odmrozi sie
Amelka ma juz 4 ząbki a piąty jest widoczny pod skórą wiec lada moment bedziemy go mieć po tej stronie dziąsełka
no i Raczkujemy!!
wrzucałam na fb filmik ale dam i link tutaj bo nie każdy ma mnie na fb w znajomych
http://www.youtube.com/watch?v=b5-WYgr_GrE

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lip 2012, 10:29

margolcia, super ze dzieciaki ugodowe i zadowolone z opieki babci :-)
Amelka jest niesamowita ! Jestem pelna podziwu :) Mala zdolniacha. Ciekawe kiedy zacznie chodzic jak takie tempo sobie narzucila :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”