wiola85, to Filip spory
Nasz Jaś ma 10 kg i 78-80 cm nie da się dokładnie zmierzyć..
Ja ciąże też bardzo miło wspominam Jasiek jest dla nas ogromnym darem od Boga, pojawił się w takim momencie..zupełnie nieplanowany, widać tak miało być, że będziemy we trójke i Jaś będzie miał pełną rodzine, a nie tylko mame i za to będę wdzięczna już zawsze.. i czasami sobie myśle, że może dobrze byłoby mieć drugie dziecko tak "prawie jedno po drugim" ale chwile później trzeźwieje z tych moich marzeń i co robie.. sięgam po tabetke anty.. puki co nie możemy sobie pozwolić na drugie dziecko, P ma jeszcze niestabilną pozycje w pracy, jest na świeczniku,.. ja puki co długo nie wróce do pracy bo z kom Jasia zostawić.. a płacić niani i żeby z pensji zostawało 200zł mija się z celem..
Ale czasy liceum wspominam z łezką w oku, taka beztroska już się nie powtórzy. no chyba, że wygram w totolotka
Dzisiaj mieliśmy ciężki dzień, bo Jasiek na pierwszą drzemke poszedł po 12, obudził się po 25 minutach z płaczem, a raczej z histerią w oku, drugi raz spał po 16, mniej więcej z godzinke, więc wściekły był nieziemsko, dobrze że P jutro jest w domu, to będzie mi lżej..
W sobote mieliśmy pójść do kona na 2012, ale staneło na tym, że ja jade z naszą Niką do fryzjera (psiego oczywiście) i raczej nie wyrobie się na tyle, żeby wrócić do 16 i zdążyć do kina, więc P pójdzie z naszą znajomą, szkoda żeby się bilet zmarnował.. a razem pójdziemy na coś innego.. Zależy mi na fryzjerze teraz puki jeszcze nie ma mrozów, bo w razie czego do prawdziwej zimy włosy zdążą jej odrosnąć chociaż troche.. Ta sobie myśle, że chyba kupie jej jakieś ubranko na zime, albo poszukam czegoś w Jasiowej szafie, kolezanka tak zrobila.. jej sunia ubiera się w dziale dla niemowląt (nosi rozm. 62) Zawsze duża oszczędność, sweterek dla yorka kosztuje coś koło 100zł a dziecięcy można kupić za 30, a też pasuje..
Lece spać, miłego wieczorku lasencje..
Mam nadzieje, że jutro będę miała więcej czasu, może nasze forum troche odżyje..