Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

20 lut 2008, 14:55

Dobry dzien!
U nas nocka ok. Chociaz Jasiu obudzil sie o 2 z placzem, cos siemu musialo przysnic. Musialam go przytulic i potem jeszcze dlugo poplakiwal, tak sie mi wydaje ze czegos sie bal. Wzielam go do nas do lozka i musialam trzymac za raczke dopoki nie zasnal. Na jedzonko obudzil sie o 5.30, a potem spalismy jeszcze do 9.30. Zaliczylismy juz spacerek. Tak sobie mysle, ze jeszcze tydzien i zamontuje spacerowke, bo ta gondolka coraz mniejsza. Wydaje sie mi ze juz mu w niej niewygodnie.
Czuje sie fatalnie bo bola mnie plecy po prawej stronie na dole... Ale to bola strasznie, normalnie sie zgiac nie moge, nawet jak leze to mnie boli. Nie wiem od czego?? Moze mnie zawialo?? Kto tam wie... Mam nadzieje ze szybkom przejdzie bo nawet ciezko mi Jasia przebierac.

Lalka ja nie karmilam wogole... Niestety. Dzis juz moge o tym mowic, ale swojego czasu temat karmienia dzialal na mnie jak plachta na byka :-D

Wybaczcie ze tylko tyle ale plecy... aaaauuuuu

eSKa
4000 - letni staruszek

20 lut 2008, 15:39

ze jeszcze tydzien i zamontuje spacerowke, bo ta gondolka coraz mniejsza.
Dominisiu widzę że mamy te same problemy hehe ja też własnie dziś myślałam o spacerowce z tą różnicą że ja musze ją dopiero kupić, z czego przeogromnie się cieszę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i juz niemogę sie doczekac kiedy pojedziemy do sklepu z wózkami i innymi pierdólkami dla dzieci :-D

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

20 lut 2008, 15:49

ja też własnie dziś myślałam o spacerowce z tą różnicą że ja musze ją dopiero kupić
Ja też muszę dopiero kupić ale chyba coś na allego poszukam. Zresztą ja jestem maniaczką sklepów internetowych bo mogę się długo zastanawiać :-D

eSKa
4000 - letni staruszek

20 lut 2008, 16:17

ja jestem maniaczką sklepów internetowych
ja też się tym zaraziłam, nowy fotelik już mam na allegro upatrzony :-D ale jednak wózek wole kupować "na żywo" :ico_oczko:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

20 lut 2008, 16:24

Tak sobie mysle, ze jeszcze tydzien i zamontuje spacerowke, bo ta gondolka coraz mniejsza.
Szymon juz ponad 2 tyg sie wozi w spacerówce :-D
Czuje sie fatalnie bo bola mnie plecy po prawej stronie na dole.
może rzeczywiscie Cie zawiało..hmmm moze jakis masaż ukochanego pomoże :ico_oczko: Obrazek

eSKa, no zazdroszcze tego zakupku wozeczka, ale ja tez juz oznajmilam swojemu M ze jak wyjedziemy do UK to obowiazkowo kupuje lekka spacerowke bo nie mam zamiaru z tym kolosem autobusem jezdzic :-D
Zresztą ja jestem maniaczką sklepów internetowych
cos o tym wiem Obrazek

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lut 2008, 16:28

na nas gondola jeszcze dobra ale na wyjazd biore juz spacerówke bo bez sensu z tym i tym
jejku Hania tak smiga z plecków na brzuszek że nie moge jej samej zostawić :ico_olaboga: a z brzuszka na plecki nie chce...tylko czasami jej sie udaje

eSKa
4000 - letni staruszek

20 lut 2008, 16:48

Hania tak smiga z plecków na brzuszek że nie moge jej samej zostawić
No to ogromniaste :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tym zgrabniejszym kruszynkom pewnie łatwiej to przychodzi :ico_oczko: Niestety Olo jeszcze tego nie załapał, on jak na razie ciągle tylko "mowe" ćwiczy :-D :-D Mama zuzi kiedys pisała że dzieci albo dużo gadają albo się gimnastykują rzadko obie rzeczy na raz, więc czekam cierpliwie kiedy Olek przejdzie do wygibasów :ico_haha_02:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lut 2008, 17:17

Dziewczyny jestem :-) dopiero Was doczytalam i wlasnie Nell sie obudzila wiec lece do niej. Wieczorkiem skrobne wiecej :-)

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

20 lut 2008, 17:53

Hania tak smiga z plecków na brzuszek że nie moge jej samej zostawić :ico_olaboga: a z brzuszka na plecki nie chce
a u mojego Szymona na odwrót
i tez go musze pilnowac bo jak lezy na macie i gibnie sie z brzuszka na plecki to nieraz juz sie w głowe uderzył :ico_olaboga:
a z plecków na brzuszek nadal nie załapał ze trzeba jedna reke do przodu wystawic zeby było łatwiej, ale cwiczymy i pomagam mu jak na razie :-D

eSKa, ja tam tak bardzo juz sie tym nie przejmuje, kazde dziecko jest inne i rozwija sie we wlasnym tempie, wczesniej sie martwilam ze rowiesnicy wiecej potrafia a teraz jakos tak na luzie wszystko :ico_haha_01:

aaaa dzisiaj mi mezu mowil ze ta babka z rehabilitacji powiedziala ze Szymon zrobil juz takie postepy ze wystarcza mu cwiczenia raz na 2 tyg. :ico_szoking: spoko ze dopiero dzisiaj mu sie to przypomnialo zeby syna mamie pochwalic..ehhh te chlopy

eSKa
4000 - letni staruszek

20 lut 2008, 18:00

Szymon zrobil juz takie postepy ze wystarcza mu cwiczenia raz na 2 tyg.
super, to wielkie brawa :ico_brawa_01:
A ja ostatnio zauważyłam że Olek ciągle trzyma ręce do tyłu, córka mojej kuzynki też tak robiła i musiała chodzić na ćwiczonka, przy następnej wizycie musze zapytać o to lekarza. No i zauważyłam że Olo woli łapać zabawki lewą a nie prawą rączką ale nie wiem czy to powód do niepokoju w takim wieku ? :ico_noniewiem: Teraz pilnujemy żeby chwytał prawą.

Mamo zuzi nareszcie jesteś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Olej odpisywanie :ico_oczko: tylko pisz co tam u was słychować :ico_haha_02:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”