hej laseczki!
eve.ok, dzień miałaś hardkorowy, ale za to jaka noc!
ja sobie przy każdym wstawaniu dziś mówiłam do siebie- jeszcze tylko 1-2miesiące i będzie lepie, jeszcze trochę wytrzymam!!!
ehhehehe
mój Ptyś dziś jakoś biedak stękał, chyba przechwaliłam te wszystkie kropelki, albo bolał go brzuś po herbatce mojej koperkowej...koniec, więcej nie piję!!!
a jaką ma ciemieniuchę!!!

olejuszka poszła w ruch, ale to okropne! Hania tak nie miała....
riterka no to fajnie przybiera malutka!!!
mój w 5tyg ważył też 5200....jutro idziemy się wreszcie szczepić to zobaczymy ile ma...
trochę biedak charczy jakby miał gdzieś głęboko zapchany nos...i nie wiem czy go szczepić?
a na rota ja nie szczepię....może nas nie dosięgnie....
oby!
eve.ok, na ropiejące oczko mieliśmy dla Hani jakieś maści z antybiotykiem kiedyś....
a potem się okazało, że kanalik łzowy się zatkał i musiałam masować, bo nas postraszyli zabiegiem przetykania....ale obeszszło się bez
Qanchita, a nie da się Joleczka dobudzić w czase karmienia? ja tam jestrem nieugięta i zawsze przebudzam...a to połaskoczę, a w trudnych przypadkach przytykam nosek...od razu się budzi koleś...
a czy Wasze maluszki też ulewają? no mój prawie po każdym karmieniu! i najczęściej leci także nosem....mam dość....choć młoda też tak robiła, więc się za bardzo nie spinam...ale nie jest to fajne!
właśnie go bujam nogą w leżaczku, bo się kręci i wierci....ale jeszcze go chcę przetrzymać z jedzeniem, bo bez jaj! co 2godziny to on akurat jeść nie musi nie?
młoda oddana do babci na trochę...ja wczoraj posprzątałam, pranie zrobiłam to dziś mam luz...
najwyżej prasowanie zrobię jak się uda
niestety dziś popołudnie też samotne, bo małż se idzie grać w tenisa....buuuuuuuuu
[ Dodano: 2010-04-14, 11:27 ]
Qanchita, 205 zł szczepienie? o lala...ja dałam za 6w 1 185zł...

troszkę taniej jednak...ale też cena powalająca co? pediatra mnie namawiał na pentaxim za 120zł...ale wolę jednak tę 6w1....
a na rota chyba ok.300zł kosztuje nie?
riterka a czemu nie chcesz brać tabsów? skoro już kupiłaś???
ja się chyba zdecyduję na spiralkę....aczkolwiek na razie w ogóle mi to niepotrzebne...