oj nie , na pewno dacie radeniepytajTo chyba niewykonalne dla mnie i Maji
oj zazdroszcze choc u mnie dzis tez ez mdlosci, ale ja dzis tylko jednego nalesnika jadlam bo mam zoladek scisnietyu mnie dzis bez mdlosci
ja wika o 14 30 usypiam na spacerze wracamy - on spi w wozku a ja na lezaku na dworzeJa jak zwykle spałam z Mają już w dzieni tak jestem jeszcze śpiąca
![]()
Fajnie że możecie sobie tak razem pospać i to w dodatku na świeżym powietrzuja wika o 14 30 usypiam na spacerze wracamy - on spi w wozku a ja na lezaku na dworze
Twarda z ciebie sztukaa no i mama dzwonila ale nieodebralam
A co mu sie dzieje, że musi byc operowany?jeszcze w poniedzialek operacja wiktorka
to trzeba korzystaćsam nie wie ile ma i nawet jakbym sama wziela i cos kupila to za chiny ludowe by nie wiedzial
Dzięki AgaSza. Ja tym bardziej się cieszę. Bardzo mi miło, że o nas myślisz.gratulację z okazji 10 tygodnia Codziennie o Was myślę, odliczam dni i z każdym dniem coraz bardziej się cieszę.
Dzięki Monia M.sylwiab0000 gratuluje 10 tygodnia
To dobrze, że apetyt dopisujewrocilam taka glodna, ze na samo wejscie zjadlam 10 pierogow
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość