A ile ważył Wiktorek?Moja Zuzanna ważyła 3400 i miała 56cm.Gin na usg stwierdził,że Julia do wielkich nie należy,raczej średniaczek będzie.
A ja sobie spisałam mniej więcej najpotrzebniejsze rzeczy i po świętach do sklepu.
Zulciu, Wiktorek wazyl 3630 i mierzyl 51 cm... ponoc Alicja pobije ten wynikA ile ważył Wiktorek?Moja Zuzanna ważyła 3400 i miała 56cm.Gin na usg stwierdził,że Julia do wielkich nie należy,raczej średniaczek będzie.
Monisiu obyś miała racjęa co do samego porodu, to napewno wszystkie nasze dzieciaczki przyjda na swiat zdrowe i silne
Mi sie skróciła w ciągi nicałych 4 tygodni, a mękka to już hohohoho jest czasu ... juz koło 20 tc miałam miękka ale mój gin mi powiedział, że u wieloródek tak to już jest, grunt, żeby rozwarcia nie było. Ja mam nadzieje, że momo to, że już 5 mm poszłam na szyjce to dotrwam do końca ... Ratuje mnie jedno, że nie ma rozwarcia...i na pewno nie będzie ... przd czasem!A jak to jest z tą szyjką?Nie powiedziała,że się skróciła,tylko,że miękka jest.![]()
U nas w szpitalu to nie my ubieramy dzieci do wyjścia tylko połóżne, więc one decydują co założą. Dajemy im tylko torbę z rzeczami maluszka i one ubierają to co uważają za stosowane..no i dobrze!Jeżeli chodzi o to w co ubrać bobasa na wyjście ze szpitala, to ja będę miała chyba dwa zestawy. Dresik - jeżeli będzie chłodniej i sukieneczka - jeżeli pogoda będzie ładna.
o tym Zulciu wole nawet nie myslec[ Dodano: 2008-03-11, 23:19 ]
A swoją drogą,to ładnie Wiktorek ważył,jak na 3 tyg. przed czasem.Ciekawe ile by ważył,jakbyś dobiła do 40 tyg.
A jak to jest z tą szyjką?Nie powiedziała,że się skróciła,tylko,że miękka jest.![]()
[ Dodano: 2008-03-12, 00:02 ]
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... php?t=4095
[ Dodano: 2008-03-12, 00:03 ]
Pośmiałam się troszku,jak to czytałam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość